Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai cunoscut senator, dat în fapt de propria soţie: 'Am fost înşelată'

senat

E unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România şi nu numai. De-a lungul vieţii a avut parte de femei la care alţi bărbaţi nici măcar nu au visat. Căsătorit din 2010, cel mai celebru senator român e dat în fapt chiar de către propria soţie.

Citeşte şi: Marian Vanghelie e DISPERAT: Cel care l-a turnat a recunoscut tot ce i-a dat primarului

În cadrul unei emisiuni TV, Brigitte Năstase a răspuns la câteva întrebări, care mai de care mai indiscrete. Aceasta a dezvăluit de câte ori a fost înşelată de Ilie Năstase, dacă au fost vreodată în prag de divorţ, dar şi ce legătură are cu Divitatea. La prima întrebare, cu privire la câte operaţii estetice Brigitte Năstase a spus: "Nu le-am numărat, dar atâtea cât au fost necesare", iar Ilie: "Da, are şi el câteva îmbunătăţiri, nişte injecţii cu acid hialuronic." "Nu, mi-am dorit foarte mult să mă căsătoresc, să fiu soţia lui, plus de asta, religia mea, eu sunt penticostală, interzice divorţul", a spus aceasta cand a fost întrebată dacă au fost vreodată în prag de divorţ.

Citeşte şi: Consilierul lui Andrei Chiliman a fost ARESTAT

Când vine vorba de copii, cei doi sunt rezervaţi: "A fost o vreme când ne-am dorit, dar sincer, copiii se cresc greu (...) îi creştem pe ai mei". "Da, este de notorietate faptul, am spus-o de fiecare dată. Chiar cu câteva zile înainte de nunta noastră am aflat că primea mesaje de la o tipă. Am aflat că atunci am fost înşelată, dar de atunci nu cred că s-a mai întamplat.", a declarat Brigitte Năstase atunci când a fost întrebată de câte ori a fost înşelată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.