Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai în formă atacant al naționalei ar putea rata Campionatul European

romania fotbal

Cel mai în forma atacant al nationalei României, Florin Andone ar putea rata participarea la turneul final al Campionatului European din Franta daca echipa sa de club, Cordoba, va ajunge în play-off-ul pentru promovarea în Primera Division.

Anghel Iordanescu poate ramâne fara unul dintre cei mai buni atacanti români ai momentului. Florin Andone ar putea rata prezenta la Campionatul European din Franta daca nu vine la lotul national pâna pe 29 mai, data limita la care cluburile sunt obligate sa le permita jucatorilor sa vina la echipele nationale.

Cu trei etape ramase de jucat din liga a doua spaniola, Cordoba se afla pe locul 9 în clasament dar este la doar un punct distanta de pozitia a sasea de pe care poate juca în barajul de promovare. Dat fiind faptul ca Andone este golghterul echipei, cu 20 de reusite, iar Cordoba nu a facut pâna în acest moment niciun anunt oficial în cazul românului, este de asteptat ca spaniolii sa faca tot posibilul pentru a-l pastra la club. Ultimul meci din play-off-ul pentru promovarea în prima liga spaniola este programat pentru data de 19 iunie, potrivit Mediafax.

Evident, Cordoba risca sanctiuni importante din partea forurilor internationale în eventualitate în care nu îi vor permite lui Andone sa se prezinte la lotul national, însa mirajul revenirii pe prima scena a fotbalului spaniolului pare sa primeze în acest moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.