Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai nou BILANȚ al ATENTATULUI de la Londra: Reacții de la șefii celor mai puternice țări

atentat londra 22 martie

Trei oameni, printre care un poliţist, au murit şi alte cel puţin 20 de persoane au fost rănite miercuri după-amiază în atacul de la Londra din faţa parlamentului britanic, iar atacatorul a fost ucis, a anunţat poliţia, transmite AFP.

"Patru persoane au decedat. Sunt incluşi un poliţist şi un bărbat care este considerat ca fiind atacatorul", a precizat şeful poliţiei, Mark Rowley, într-o declaraţie făcută presei în faţa sediului Scotland Yard.

Citește și: O femeie a făcut SEX ÎN PARCARE, în văzul tuturor, cu un bărbat ajuns inconștient: A fost ARESTATĂ, iar explicațiile sunt HALUCINANTE / VIDEO

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a discutat miercuri prin telefon cu prim-ministra britanică, Theresa May, după atacul de la Londra, a anunţat Casa Albă, citată de AFP.

"Preşedintele tocmai a vorbit cu prim-ministrul May", a indicat Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al administraţiei americane.

Citește și: Femeia acuzată de INCEST spune că va continua relația cu fiul ei, deși judecătorii i-au interzis

"Condamnăm atacul de la Westminster, pe care Regatul Unit îl consideră un act de terorism, şi salutăm răspunsul rapid al poliţiei britanice", a adăugat acesta, asigurând Londra de deplina susţinere a Washingtonului.

Preşedintele francez, François Hollande, a exprimat "solidaritatea" şi "susţinerea pentru poporul britanic" după atacul de la Londra, în care trei liceeni francezi au fost răniţi.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

"Trei elevi ai liceului Saint-Joseph de Concarneau (vest), aflaţi într-o excursie şcolară, figurează printre răniţi", a precizat purtătorul de cuvânt al ministerului francez al Afacerilor Externe, într-un comunicat, preluat de AFP.

"Ne exprimăm în numele Franţei întreaga noastră solidaritate şi susţinere pentru poporul britanic şi prim-ministra Theresa May (...)", a declarat Hollande, într-o scurtă alocuţiune. "Terorismul ne priveşte pe toţi. Franţa, care a fost atât de lovită în ultimul timp, poate înţelege suferinţa de astăzi a poporului britanic", a adăugat preşedintele francez, subliniind nevoia unei organizări la nivel european pentru a lupta contra ameninţării teroriste.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

Cancelara germană, Angela Merkel, şi-a exprimat la rândul său susţinerea pentru "prietenii britanici şi toţi locuitorii Londrei" după atacul de miercuri.

"Deşi circumstanţele acestor acte nu sunt încă precise, reafirm că Germania şi cetăţenii săi sunt ferm şi pe deplin alături de britanici în lupta contra oricărei forme de terorism", a declarat Merkel, într-un comunicat preluat de AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.