Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai SEXY ministru din Guvernul Tudose: a pozat în reviste glossy

ilan laufer

După ce a venit cu un premier criticat de mulți pentru aspectul fizic, acum PSD propune și partea frumoasă a guvernării. Ministrul pentru IMM-uri, Ilan Laufer, este de departe cel mai arătos ministru al viitorului Executiv. Ilan Laufer este căsătorit cu Alina Crăciun, fosta soție a vedetei Antena 1 George Papagheorghe, cunoscut mai bine drept Jorge.

content-image

Sursa FOTO: Men's Health

Laufer are în proprietate o casă în Corbeanca, cu suprafață de 803 mp, plus două terenuri intravilane în aceeași localitate, în suprafață totală de 1.840 mp. Secretarul de stat deține 7 apartamente în București, cu suprafețe între 77 și 105 mp. Din închirierea a trei dintre ele, Laufer a încasat în 2016 peste 58.000 de lei. El a și vândut anul trecut un apartament, pe care a încasat 113.000 euro, de la cumpărătorul Silvia Iancovici.

content-image

Sursa FOTO: Men's Health

Ilan Laufer a mai declarat un autoturism Mercedez Benz Clasa S și o motocicletă Yamaha, precum și trei ceasuri de lux, mărcile Hublot (valoare declarată de 7.000 euro), Ulysse Nardin (6.000 euro) și Breitling (4.000 euro).

Oficialul din Ministerul pentru Mediul de Afaceri are un cont bancar deschis la BRD, cu sold de 31.100 lei. De la aceeași bancă, Ilan Laufer a contractat în 2008 un credit pe 20 de ani, din care mai are de restituit 250.000 euro.

content-image

Laufer are acordate la rândul său două împrumuturi în nume personal către persoane fizice, unul de 61.000 euro fostului său patron basarabean Alexandru Pincevschii și unul de 12.000 euro unui anume Cristian Mureșan. În 2012, Ilan Laufer a fost numit vicepreședinte al holdingului Elita 5 condus de Pincevschii, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.