Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele 3 condiții pe care Victor Ponta trebuie să le încalce pentru a fi exclus din PSD

ponta psd

Victor Ponta e, de departe, cel mai mediatizat personaj politic din ultima vreme! Și, mediatizarea i-a prins bine, el fiind pe primul loc în topul preferințelor electoratului, cu 42% la capitolul încredere. Văzându-se pe cai mari, fostul premier a pus umărul la relansarea unui partid, PRU. A ajutat ca mai mulți parlamentari să ajungă în PRU, iar asta nu prea e pe placul colegilor din PSD. În plus, dialogul dintre el și urmașul său în fruntea formațiunii, Liviu Dragnea, e rupt total. ”Nu am mai vorbit din iunie, după alegerile locale!”, a mărturisit Ponta, despre care se vehiculează că face aproape orice pentru a fi dat afară din PSD.

Citește și: Dedesubturile numirii Madalinei Puscalau in functia de purtator de cuvant la Cotroceni! Fosta prezentatoare tv a ajuns la Klaus Iohannis prin…

”Până la alegerile parlamentare, Ponta va fi în PRU, președinte!”, a anunțul care dă de bănuit al lui Bogdan Diaconu, chiar șeful formațiunii.

Ponta a spus că pleacă doar dacă ”antrenorul” (n.r. Liviu Dragnea), nu-l mai vrea. Unul dintre oamenii apropiați ai lui Dragnea, Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, spune că Ponta va fi exclus dacă încalcă una dintre cele 3 condiții de bază ale social-democraților. ”Dacă omoară pe cineva, dacă-și bate nevasta sau dacă face declarații împotriva partidului!", a comentat, în stilu-i caracteristic, Ștefănescu.

Citește și: Care sunt cele 3 variante de ministru de interne

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.