Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele mai frumoase mesaje de Paște

Învierea Mântuitorului Iisus Hristos e cea mai importantă sărbătoare a creștinătății. Conform unui studiu, 97% dintre română sărbătoresc acest eveniment. În ultimii ani, cu toții primim și trimitem mesaje, fie sub formă se SMS, fie pe internet, în rețelele de socializare.

Dacă ești cumva în pană de idei, iată câteva mesaje care sigur vor fi pe placul destinatarului:

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a înviat!

A venit timpul ca speranța, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Citește și: O britanică e cea mai tânără bunică: Are doar 31 de ani, e însărcinată, iar nepotul ei e mai bătrân decât copiii săi / FOTO

De Paşti când zorile s-aprind şi la biserici clopotele bat, din inimă îţi zic Hristos a ÎNVIAT!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Desigur, între noi sunt și oameni care preferă un spirit de glumă de sfintele sărbători pascale. Iată o colecție și pentru voi:

Citește și: Orașul din România unde sunt îngropați 4 regi, două regine și un împărat / VIDEO

Paşte mielul fericit, Oul şade înroşit, De ruşine s-a scumpit, Iar iubitul iepuroi Să-ţi aducă euroi, Fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate!

16 iepuraşi: 8 se spionează, 5 sunt la somnic şi frumos visează, 2 mai albiori dau cadou de sărbători, iar ultimul a citit Să ai Un Paşte Fericit!

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!

Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAŞTE FERICIT!

Citește și: Rihanna apare în sânii goi în noul videoclip / VIDEO 18+

Anul acesta nu mai există sponsorizări aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire. Semnat: Iepuraşul!

Eu îţi trimit un coş de ouă, virtual. Tu vino cu cele reale şi cu o sticlă cu vin ca să sărbătorim împreună Sfintele Paşti!

Îţi urez ca anul acesta, de Paşte, ce nu-ţi aduce iepuraşul…să-ţi aducă … ajutorul lui!

Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.