Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebră prezentatoare tv, mărturii CUTREMURĂTOARE: A fost bătută de soţ, iar copilul i-a fost la un pas de moarte

click.ro
dana razboiu

S-a retras din viaţa de televiziune în urmă cu câţiva ani, însă Dana Războiu a rămas una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de ştiri. Deşi este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta ascunde o adevărată dramă. Cele mai dureroase momente din viaţa Danei Războiu au fost, spune ea, când fiul ei cel mic a fost la un pas de moarte şi când a divorţat de primul ei soţ.

Citeşte şi: Doliu în teatrul românesc! O celebră actriţă a murit la doar 49 de ani

"Am spus două pentru ca unul a fost divortul de primul sot, e un moment cumplit pentru orice femeie, şi al doilea moment cu Mark, copilul meu cel mic, care s-a născut cu o malformaţie congenitală de aortă şi l-am descoperit târziu. Pentru asta copilul se operează imediat după naştere, se operează la o lună de viaţă. Noi l-am operat la 6 luni de viaţă, putea să moară. Era ce se numeşte moarte subită a bebeluşului. Aorta avea un mm, în loc de 6 mm. Putea să moară oricând, l-am botezat în timpul ăsta, a avut zile", a povestit Dana Războiu la ANTENA STARS.

Fosta prezentatoare a povestit cum a aflat că băiatul ei cel mic este la un pas de moarte când avea doar şase luni de viaţă. "Eram în Austria în vacanţă, eu îl alăptam şi era foarte bolnav. Am mers cu el la spital şi medicul mi-a zis că are pneumonie şi am zis că e exclus. L-a internat imediat, au chemat o altă echipă de medici mai experimentaţi şi foarte serioşi. Cel care l-a examinat nu avea 30 de ani şi spitalul era mic, Saint Johan era un orasel mic. A venit un medic şi l-a tot examinat, a zis că nu îi simte pulsul, a zis că e o problemă cardiacă".

Citeşte şi: E OFICIAL! Ponta a făcut ANUNŢUL: lansează un partid NOU. Cine i s-a alăturat - VIDEO

Orele de dinainte de operaţie au marcat-o pentru totdeauna pe Dana Războiu.

"Când am iesit din spital nu mai ştiam pe cine să sun să spun ce s-a întâmplat..... e o masă de metal ca la morgă şi trebuie să îl dezbraci de tot şi îl ia o asistentă şi intră ca într-o fabrică, copilul era bebeluş şi când am plecat de acolo nici nu ştiam ce să fac. Am zis unde mă duc? Ce faci?"

Au fost clipe cumplite, îşi aminteşte Dana Războiu. Iar greul abia urma să înceapă. După ce fiul ei de doar şase luni a ieşit din operaţie a alergat să-l vadă, dar priveliştea a fost una pe care orice mamă cu greu o poate accepta.

"Copilul meu nu mai arăta ca Mark. Era tot umflat după anestezie, era galben-maro şi era umflat ca un balon. Mi-au spus că e normal. Când l-au trezit, s-a uitat la mine duşmănos. S-a uitat efectiv cu ură la mine, apoi s-a întors şi a zambit asistentei cu gura până la urechi".

Mark a reuşit să-şi revină, dar operaţia suferită a lăsat urme adânci. Băiatul trebuie supravegheat permanent, iar controalele în străinătate fac parte din rutină.

Citeşte şi: BOMBA ZILEI: Mâna dreaptă a lui Băsescu, alături de Victor Ponta - FOTO/VIDEO

Dana Războiu a reuşit să trecă peste această cumpănă, cu ajutorul familiei. O familie frumoasă construită însă după experienţe dureroase. În 2005, Dana Războiu, pe atunci una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de ştiri, şoca întreaga lume cu o mărturie incredibilă.

"Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25 iulie 2005, am fost agresată fizic de soţul meu, Brânzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele", a descris femeia în plângerea depusă la Poliţie la acea vreme.

Divorţul a fost inevitabil, iar Dana Războiu a fost traumatizată de acest eveniment dureros.

"Dupa divort esti traumatizat zi de zi, chiar si dupa 10 ani. Divortul nu se incheie de fapt niciodata. Atata timp cat ai copii, ramane tatal copiilor tai. L-am depasit cu prieteni buni, plangand non stop seri intregi multe, multeee si cred ca si la un an dupa inca mai plangeam. Eram in alta relatie si pe mine m-a apucat plansul in cabina de dus si plangeam cu disperare".

După drama divorţului, Dana Războiu a avut puterea să îşi refacă viaţa. Ea l-a cunoscut pe omul de afaceri Bogdan Enoiu, cu care s-a căsătorit în secret la aproape doi ani de relaţie. Cei doi formează o familie frumoasă alături de cei doi băieţi, Victor şi Mark.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Dan Radu Ruşanu, SALVAT de la înec de salvamari - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.