Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul regizor Oliver Stone dezvăluie: Cine l-ar fi ucis, de fapt, pe J.F. Kennedy

O informație lansată de celebrul regizor Oliver Stone ar putea zgudui din temelii istoria lumii: John F. Kennedy ar fi fost asasinat chiar de unul dintre cei care se ocupau cu protecția sa! Mărturia îi aparține unui fost membru din echipa de securitate a celebrului președinte american.

Potrivit deccanchronicle.com, bărbatul, bolnav de cancer, a ținut să-l contacteze pe Oliver Stone și să-i facă această dezvăluire care ar putea schimba istoria Statelor Unite ale Americii. Fosta gardă de corp a lui Kennedy i-a mărturisit regizorului secretul pe care îl păstra de câteva decenii și pe care doar fiul său îl mai cunoștea: "Asupra președintelui a tras cineva din propria echipă!", i-a spus bărbatul lui Stone, conform deccanchronicle.com.

Citește și: SUA s-au lăudat că l-au ucis pe numărul 2 din Statul Islamic, Rusia revendică ea reușita

Inițial, regizorul nu a primit cu încredere declarația, însă după mai multe detalii oferite de fostul bodyguard al lui Kennedy, Stone a anunțat că informațiile oferite sunt extrem de reale. ”Mi-a spus că nu vrea nici bani, nici recunoaștere.”, a susținut Oliver Stone.

Informațiile au fost distribuite mai departe de Stone către scriitorul Matt Zoller Seitz, iar acestea vor fi publicate într-o carte a acestuia care va fi lansată luna aceasta.

Varianta oficială a morții lui JFK este cu totul alta. Conform informațiilor reale, fostul președinte american a fost asasinat de Lee Harvey Oswald în timpul ce se deplasa cu mașina prin Dallas. Două zile mai tărziu, Oswald a fost și el împușcat mortal de patronul unui club de noapte.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.