Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul Tudy, amantul Oanei Zăvoranu, 'mâna lungă' a lui Tăriceanu: Viceprimar la București

Tudy 2

Alegere foarte ciudată a lui Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei. PSD a oferit celor de la ALDE postul de viceprimar, iar şeful Senatului a ales deja.

Tudor Ionescu, alias Tudy va fi mâna dreaptă a Gabrielei Firea la Bucureşti. Chiar dacă PSD şi UNPR nu şi l-ar dori pe Tudy, se pare că Tăriceanu şi Chiţoiu insistă cu acesta. Dar cine este faimosul Tudy? Acesta a devenit celebru după ce a fost implicat într-un scandal sexual alături de Oana Zăvoranu, pe când aceasta era căsătorită cu latino-lover-ul Pepe. Între Tudy şi Oana a avut loc o "iubire virtuală". Acesta i-a trimis Zăvorancei mai multe filmuleţe şi poze când se masturba, încercând să o cucerească pe ex-soţia lui Pepe. Toată "idila" a ieşit în presa de scandal.

Citeşte şi: Schimbare la Realitatea TV: Ce vedetă i-a luat locul Emmei Zeicescu

In acea perioada, Tudy era stagiar la Parlamentul European, functie de unde a trebuit sa demisioneze dupa scandal. Tudy si-a reluat activitatile politice in ALDE, partidul infiintat de Călin Popescu Tăriceanu.

Acum, celebrul Tudy e propunerea lui Tăriceanu pentru postul de viceprimar, iar PSD şi UNPR se opun, însă locul este al celor de la ALDE. Nu e prima alegere neinspirată a partidului lui Tăriceanu. ALDE a avut drept candidat la Primăria Sectorului 1 pe jurnalista Laura Chiriac. Aceasta a fost implicată într-un scandal amoros chiar în campanie când a fost surprinsă de paparazzi alături de un Sergiu Diacomatu, fost vicepreşedinte la ANRP.

Celebrul Tudy ar fi finul lui Călin Popescu Tăriceanu, iar biografia acestuia e una lungă şi controversată. De asemenea, este cunoscut faptul că Tudy a fost membru PNL din 2008, atunci când şi Călin Popescu Tăriceanu era în acest partid. Ulterior, a făcut un stagiu la un europarlamentar al PNL, Cristian Buşoi (2009-2010) şi apoi la Norica Nicolai. Imediat după izbucnirea scandalului, Tudy a demisionat şi s-a reprofilat. Şi-a deschis mai multe magazine în pieţele din Capitală.

Citeşte şi: Viitorul selecţioner, desfiinţat înainte de a semna: 'Un drogangiu şi un prostituat'

Tudor Ionescu este absolvent al Facutăţii de Ştiinţe Politice şi are un master la Bruxelles. În 2013, potrivit site-ului romaniacurată.ro, el a dat şi examenele de admitere în Corpul Diplomatic şi Consular al României, însă fără succes. În 2014, Tudy s-a gândit totuşi să revină în politică. Aşa că a participat la campania pentru europarlamentare a lui Mircea Diaconu, iar, în cele din urmă, s-a înscris în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu - ALDE, unde este responsabil la ALDE de relațiile externe ale partidului. Acesta a vrut să devină şi diplomat, dar a picat examenele de la MAE.

Tudy a făcut parte dintr-o trupă de stand-up comedy, a făcut modelling și a fost membru al juriului la Festivalului Anual de Teatru "Les Caprices" din Bruxelles.

content-image

content-image

content-image

 

 

 


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.