Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR și RADET, amenzi uriașe din partea Protecției Consumatorilor

ANPC

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a amendat cu 50.000 de lei companiile CFR Călători și CFR Infrastructură pentru condiții improprii de călătorie, în timp ce Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) a fost sancționată cu 20.000 de lei pentru lipsa furnizării căldurii sau furnizarea acesteia la parametri necorespunzători, a anunțat, vineri, instituția.

Citește și: Sex și bătaie în biroul primarului: Detalii HALUCINANTE din relația lui Nechita cu amanta

"Comisari ANPC au desfășurat un control la data de 5 ianuarie în urma sesizărilor primite de la consumatori. Aceștia reclamau faptul că furnizarea agentului termic a fost oprită, fie s-a furnizat sub parametri stabiliți, precum și a faptului că apa caldă a fost furnizată la temperaturi scăzute. În timpul controlului, reclamațiile s-au confirmat, situație recunoscută și de RADET. ANPC a aplicat o amendă contravențională de 20.000 lei și a dispus remedierea situației", precizează comunicatul ANPC.

Vezi și: Alina divorțează

De asemenea, comisari ANPC din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București au sancționat CFR Călători și CFR Infrastructură cu suma de 50.000 de lei pentru condiții improprii de călătorie.

Controlul s-a desfășurat în Gara de Nord în data de 5 ianuarie și a vizat CFR Infrastructură și CFR Călători, după ce consumatorii au reclamat serviciile de transport pe calea ferată.

Citește și: IKEA se închide

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.