Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chapecoense a fost eliminată din Copa Libertadores din cauza unei gafe stupide

www.agerpres.ro
Chapecoense

Parcursul brazilienilor de la Chapecoense în Copa Libertadores a luat sfârșit după ce au folosit un jucător care nu era eligibil în deplasarea de la Lanus, scor 1-2 inițial. Eliminat în meciul precedent cu Nacional Montevideo, scor 3-0, Luiz Otavio, 24 de ani, a fost titular în partida din Argentina cu Lanus, înscriind chiar golul victoriei în minutul 87, deși fusese suspendat.

Campionii de anul trecut din Primera Division au făcut contestație, iar oficialii CONMEBOL le-au dat dreptate, cedându-le victoria cu 3-0 la masa verde. Decizia forului continental a compromis astfel orice șansă a lui Chapecoense de a se califica în șaisprezecimile de finală ale competiției, "verzii" terminând pe poziția a treia în grupa 7, în ciuda victoriei din ultima etapă cu venezuelenii de la Zulia, scor 2-1. Oficialii clubului brazilian sunt hotărâți să facă apel la verdictul dat de CONMEBOL, existând însă șanse mici ca decizia să fie întoarsă, conform gsp.ro.

În schimb, gruparea devenită faimoasă după accidentul aviatic din noiembrie 2016 merge mai departe în Copa Sudamericana, competiție pe care a câștigat-o anul trecut, fără să joace finala. Atunci, columbienii de la Atletico Nacional au cerut ca titlul să fie acordat din oficiu clubului brazilian, din respect pentru jucătorii și membrii staff-ului care au pierit în tragicul eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.