Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CHILIPIR Luna cadourilor la ANAF: Maşini de lux şi vile, scoase la licitaţie

antena3.ro
anaf

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) organizeaza, in perioada 6 - 31 decembrie 2016, zeci de licitatii pentru valorificarea unor bunuri mobile si imobile si recuperarea sumelor stabilite prin hotarari judecatoresti pronuntate in materie penala si ramase definitive, potrivit unui comunicat al institutiei.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE O femeie ÎNSĂRCINATĂ se LOVEȘTE CU CIOCANUL în abdomen ca să-și ucidă bebelușul / VIDEO

La Bucuresti vor fi valorificate bunuri mobile si imobile care apartin debitorilor Akparom S.R.L. si Savulescu Vlad Nicolae, la Iasi se valorifica bunuri ale debitorilor Deleanu Mihai Tudor, Amisculesei Andrei si Usturoi Marius Florin, la Ploiesti se valorifica bunurile debitorilor Cunesteanu Ion-Claudiu, Vlad Costel, Dinu Marian, Matei Ionel, Ciobanu Lucian si Ciobanu Nicolae Dan.

Citeşte şi: ŞOC în tenisul mondial: Zeci de persoane arestate din cauza meciurilor trucate

La Cluj-Napoca, se valorifica bunuri apartinand debitorilor Cioara Bogdan Nicolae, Iliuta Titus si Retegan Virginia, la Galati se valorifica bunuri apartinand debitorilor Iacob Claudiu si Saradjian Gevorg, la Brasov se valorifica bunuri apartinand debitorilor Benko Janos Elemer, Benko Hunor Balazs si Samarghitian Petru Aurel, iar la Timisoara se valorifica bunuri imobile ale debitorului Podea Florin. Potrivit paginii de Facebook a institutiei, in 6 decembrie, in Capitala, va fi organizata o licitatie pentru vanzarea unei cladiri situate in Soseaua Bucuresti - Ploiesti, in suprafata construita la sol de 148,07 mp, piscina si teren aferent in suprafata totala de 645,80 mp, iar pretul de pornire a licitatiei este de 1,124 milioane de lei (exclusiv TVA). ANAF precizeaza ca pretul a fost stabilit de un evaluator independent acreditat de Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania - ANEVAR, anunţă Agerpres.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu pune piciorul în prag în cazul vaccinării copiilor

Tot in Bucuresti, in data de 19 decembrie, va fi organizata licitatia pentru vanzarea autoturismelor Audi A 4 (anul fabricatiei 2012) - la un pret de pornire de 38.915 lei + TVA (20%), BMW X5 (anul fabricatiei 2005) - pretul de pornire 11.015 lei + TVA (20%), VW Polo (anul fabricatiei 2010) - pretul de pornire 14.800 lei + TVA (20%) si Dacia Logan, anul fabricatiei 2008, pretul de pornire a licitatiei 5.395 lei + TVA (20%).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.