Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CHIN pentru Simona Halep: Ce a pățit în turul 2 de la Miami

facebook.com
Simona Halep

Simona Halep (5 WTA) s-a chinuit teribil la Miami, în turul 2 al  turenului. Ea a învins-o pe japoneza Naomi Osaka (49 WTA) în trei seturi, scor 6-4/2-6/6-3 și s-a calificat în turul III al turneului Premier Mandatory de la Miami.

După un început echilibrat al primului set, în care cele două jucătoare nu au făcut greșeli pe propriile servicii, Halep a făcut diferența la singura minge de break, la scorul de 4-4, scrie gsp.ro.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Meciul a fost întrerupt din cauza ploii în debutul actului secund, iar pauza a afectat jocul Simonei Halep, care s-a văzut condusă cu 4-0. Deși a dat semne de revenire, românca nu a mai putut recupera handicapul și a pierdut cel de-al doilea set, scor 2-6.

În decisiv, meciul a fost din nou întrerupt pentru aproximativ 45 de minute, la scorul de 4-3 pentru româncă. Totuși, Halep a gestionat bine revenirea și nu a mai cedat după reluarea meciului, reușind să câștige pe propriul serviciu pentru ca la final să închidă meciul cu un break.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

Halep își va afla adversara din turul al treilea în această seară, după 20:45, în urma meciului dintre Ekaterina Makarova (locul 35 WTA) și Anett Kontaveit (locul 112 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.