Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chiricheș ar putea ajunge în Franța: Ofertă de 5 milioane pentru fundașul lui Napoli

Getty Images
Vlad Chiricheș Napoli

Bordeaux vrea să plătească 5 milioane de euro pentru Vlad Chiricheș. Clubul francez l-a urmărit cu insistență în ultimul timp pe apărătorul lui Napoli, spionii săi văzându-l inclusiv la meciurile cu Kazahstan și Danemarca, ultimele în preliminariile CM 2018.

După doi ani în Premier, la Tottenham, și alte două sezoane în Serie A, la Napoli, Vlad Chiricheș s-ar putea opri în Ligue 1. După modelul Tătărușanu, care a dat un refresh carierei sale acceptând transferul de la Fiorentina la Nantes, căpitanul "naționalei" ar urma să joace și el în Franța, anunță gsp.ro.

Citește și: FC Porto renunţă la Iker Casillas din cauza salariului foarte mare pe care îl are

Bordeaux îl urmărește de câteva luni pe fundașul central în vârstă de 27 de ani. Scouterii trimiși de girondini l-au văzut și la ultimele două meciuri din preliminarii, împotriva Kazahstanului și Danemarcei, a anunțat France Football. Și, la cererea antrenorului Jocelyn Gourvennec, clubul ar fi gata să plătească 5 milioane de euro pentru a-l avea pe Chiricheș, insistând să-l aducă în ianuarie.

Deocamdată, după plecarea lui Nicolas Pallois, Bordeaux a rămas în centrul apărării cu Toulalan și Jovanovici. Primul, fost internațional, aproape de sfârșitul carierei, la 34 de ani. Al doilea, 21 de ani, prea tânăr și lipsit de experiență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.