Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chris Brown, mărturisiri şocante din seara când a bătut-o pe Rihanna

vulture.com
rihanna

Chris Brown a povestit în detaliu ce s-a întâmplat în noaptea în care a bătut-o pe cântăreața Rihanna. În 2009, cei doi formau un cuplu, însă relația lor s-a terminat cu violențe, dar și cu arestarea cântărețului. Acum, el a mărturisit de la ce a pornit scandalul, dar și cum a ajuns să-și lovească iubita, pe care, după cum spune chiar el, o iubea, scrie libertatea.ro.

În 2009, fotografia cu fața Rihannei după ce a fost bătută de Chris Brown șoca pe toată lumea. Incidentul a ținut mult timp prima pagină a ziarelor, Chris Brown fiind extrem de criticat pentru acțiunile sale. În 2012, Rihanna a vorbit despre ce s-a întâmplat în aceea noapte, într-un interviu acordat celebrei Oprah. Acum, a venit rândul lui Chris Brown să spună cum s-a petrecut totul, într-un documentar ce urmează să fie lansat.

Scandalul a izbucnit la o petrecere organizată înainte premiilor Grammy. Chris Brown îi recunoscuse vedetei din Barbados că a avut o relație cu o altă femeie, înainte ca lucrurile dintre ei să devină serioase, iar femeia își făcuse apariția la această petrecere. Rihanna a început să plângă la petrecere, iar Chris spune că a reușit să o calmeze inițial. Lucrurile au escaladat după ce amândoi au consumat câteva pahare de alcool. Rihanna s-a uitat în telefonul lui Chris Brown și a descoperit că femeia îi trimisese un mesaj că se va afla la acel eveniment. „A început să spună diverse lucruri, a aruncat telefonul, a țipat că mă urăște, a început să mă lovească… Ne aflam într-un Lamborghini, iar ea mă bătea. Îmi amintesc că încerca să mă lovească, iar apoi eu am lovit-o cu forță. Cu pumnul încleștat, am lovit-o și i-am spart buza. Când am văzut, am avut un șoc. Am zis „La naiba, de ce a trebuit să o lovești așa?””, a povestit Chris Brown.

Scandalul nu s-a încheiat aici, cei doi continuând să se lovească. „De acolo… M-a scuipat cu sânge în față și m-a aprins și mai mult. Era o luptă adevărată în mașină, în timp ce conduceam. Mă gândeam la ce naiba facem. A încercat să-mi ia telefonul și mă gândeam că nu îi dau telefonul, ca să îl arunce pe geam”, a mai povestit artistul. Scandalul a izbucnit la o petrecere organizată înainte premiilor Grammy. Chris Brown îi recunoscuse vedetei din Barbados că a avut o relație cu o altă femeie, înainte ca lucrurile dintre ei să devină serioase, iar femeia își făcuse apariția la această petrecere. Rihanna a început să plângă la petrecere, iar Chris spune că a reușit să o calmeze inițial. Lucrurile au escaladat după ce amândoi au consumat câteva pahare de alcool. Rihanna s-a uitat în telefonul lui Chris Brown și a descoperit că femeia îi trimisese un mesaj că se va afla la acel eveniment.

„A început să spună diverse lucruri, a aruncat telefonul, a țipat că mă urăște, a început să mă lovească… Ne aflam într-un Lamborghini, iar ea mă bătea. Îmi amintesc că încerca să mă lovească, iar apoi eu am lovit-o cu forță. Cu pumnul încleștat, am lovit-o și i-am spart buza. Când am văzut, am avut un șoc. Am zis „La naiba, de ce a trebuit să o lovești așa?””, a povestit Chris Brown.

Scandalul nu s-a încheiat aici, cei doi continuând să se lovească. „De acolo… M-a scuipat cu sânge în față și m-a aprins și mai mult. Era o luptă adevărată în mașină, în timp ce conduceam. Mă gândeam la ce naiba facem. A încercat să-mi ia telefonul și mă gândeam că nu îi dau telefonul, ca să îl arunce pe geam”, a mai povestit artistul. Chris a continuat și a spus că Rihanna l-a apucat de zona intimă, încercând să-i ia telefon, iar el a mușcat-o de braț, în timp ce conducea. În scurt timp, el a tras pe dreapta. „Încerc să rezolv lucrurile, nu să ne mai certăm, căci o iubesc și nu vreau să-mi rănesc iubita”, a continuat acesta.

El a spus că în acel moment, Rihanna a luat cheile mașinii și s-a prefăcut că le aruncă pe geam. El a coborât din mașină, încercând să găsească cheile, moment în care o persoană a trecut pe lângă el. „A țipat la el: „Ajutor, încearcă să mă omoare”. În acest moment, buza ei era spartă. O lovisem cu capul de geam”, a mai spus Chris Brown. El a mărturisit și cum a reacționat când a văzut fotografia cu fața Rihannei acoperită de vânătăi. „De multe ori mă uit la poză și mă gândesc că nu sunt eu ăla. Detest totul până în ziua de azi, o să mă bântuiască pentru totdeauna”. În urma scandalului, Chris Brown a fost condamnat la 180 de zile de muncă în folosul comunității și la cinci ani de libertate condiționată. Cei doi au trecut peste acel scandal, iar la sfârșitul anului 2012, chiar s-au împăcat. Relația lor a ajuns însă definitiv la final, în vara anului 2013. Acum, Rihanna are o relație un miliardar saudit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.