Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christoph Daum ATACĂ în presa germană decizia FRF de a-l demite: 'Comisia Tehnică NU are autoritatea de a lua decizii'

www.click.ro
Christoph Daum

Selecţionerul Christoph Daum a declarat presei germane că îşi va rezilia amiabiabil contractul cu Federaţia Română de Fotbal miercuri sau joi.

"Comisia Tehnică nu are autoritatea de a lua decizii, doar preşedintele după ce se consultă cu mine şi cu Comitetul Executiv. Ar trebuie să fie o soluţie amiabilă miercuri sau joi. El (n.r. - Burleanu) sau federaţia trebuie să găsească soluţia potrivită pentru toate părţile. Aceasta se va întâmpla în următoarele zile printr-o înţelegere de comun acord", a declarat Daum, pentru Bild, conform News.ro.

Citește și: Cristi Borcea și Victor Becali au trecut la munca de jos, în pușcărie: Cum încearcă cei doi să-i înduplece pe judecători

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat în şedinţa de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selecţionerului Christoph Daum de către Comitetul Executiv al Federaţiei.

“A avut loc o evaluare şi o dezbatere privind situaţia echipei naţionale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenţi astăzi, cât şi cei absenţi, prin telefon, s-au pronunţat cu privire la posibilitatea ca actualul staf al echipei naţionale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca preşedintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuţ Badea şi Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecţioner”, a declarat preşedintele Comisiei Tehnice şi Directorul Tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima şedinţă a Comitetului Executiv.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că, în urma a recomandării Comisiei Tehnice de reziliere a contractului selecţionerului Christoph Daum, va începe negocierile pentru încetarea colaborării cu tehnicianul german.

Citește și: Simona Halep e criticată de antrenorul Serenei Williams: Ce șanse are la primul loc mondial

"În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum şi, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecţioner, în baza propunerilor primite de la preşedintele Comisiei Tehnice", a spus Burleanu, luni, după o discuţie cu preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiţă.

Selecţionata României a fost învinsă, la 4 septembrie, de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018. Christoph Daum antrenează naţionala României de anul trecut, după încheierea Campionatului European din Franţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.