Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cifrele din SONDAJUL intern al PSD: prăbușire pentru Liviu Dragnea și Mihai Tudose (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose parlament

La nici un an de la preluarea guvernării, liderii PSD se confruntă cu probleme de credibilitate foarte mari în rândul electoratului. Cei doi poli de putere din PSD, Liviu Dragnea și Mihai Tudose beneficiază de o părere proastă sau foarte proastă, ceea ce s-ar putea răsfrânge asupra partidului și Guvernului.

Citește și: Liviu Dragnea TAIE ÎN CARNE VIE, în PSD: S-a decis DIZOLVAREA unei organizații, după umilința din alegeri în fața PNL

Citește și: Lui Liviu Dragnea i se pregăteste al III-lea dosar. Ce se întâmplă mâine la DNA (surse)

Surse politice convergente ne-au dezvăluit cifrele ținute la secret în PSD. Liderul PSD Liviu Dragnea are o încredere de doar 20%, conform acestui sondaj intern, ceea ce înseamnă că are parte de o părere proastă sau foarte proastă de 80%.

La rândul său, premierul Mihai Tudose beneficiază de un capital de încredere de doar 22%, ceea ce înseamnă că beneficiază de o părere proastă sau foarte proastă de 78%.

Aceste cifre vin la mai puțin de la un an de la preluarea guvernării de către PSD, însă mai importantă este bătălia politică pe termen lung. La un asemenea capital de încredere, Liviu Dragnea, cel care este luat în calcul de către partid pentru o candidatură la prezidențialele din 2019, are șanse minime în fața lui Klaus Iohannis. De asemenea și un candidat susținut de Liviu Dragnea ar putea avea parte de un transfer de capital negativ din partea actualului lider PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.