Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci persoane, rănite într-un accident produs în Timişoara de o şoferiţă de 71 de ani care nu a acordat prioritate unui autoturism

www.sokant.ro
politia nu treceti

Cinci persoane au fost rănite, joi seară, şi transportate la spital, după ce o şoferiţă de 71 de ani nu a acordat prioritate într-o intersecţie, pe drumul care duce la Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Banat” din judeţul Timiş, un accident rutier a avut loc pe drumul care leagă Timişoara de Aeroport. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau şase persoane.

”Cinci victime au fost transportate la spital, una dintre ele fiind descarcerată. Toate victimele au fost conştiente, cooperante. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare, 2 autosanitare SMURD, 12 subofiţeri şi o ambulanţă SAJ”, au transmis cei de la ISU ”Banat”.

Martorii au declarat poliţiştilor ajunşi la locul accidentului că o şoferiţă de 71 de ani nu s-a asigurat când a ieşit din parcarea unui magazin, într-o intersecţie, iar o maşină care circula dinspre Aeroport, înspre oraş, a lovit-o în plin. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele femeii de 71 de ani, pentru vătămare corporală din culpă, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.