Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine a prezis azi dimineață sfârșitul politic al lui Dragnea

liviu dragnea dna

Un interviu apărut astăzi de dimineață într-un ziar din Teleorman, Liber în Teleorman, dinainte de a se ști despre chemarea lui Liviu Dragnea la DNA, a prezis finalul carierei politice a lui Liviu Dragnea. După numai câteva ore s-a aflat că Dragnea va merge la DNA în dosarul lui Mircea Govor. Anunțul a fost făcut în interviul luat liderului Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu și care a fost publicat cu titlul: ”Teleormănenii au ocazia să scape de monopolul unui singur om care nu a făcut nimic pentru acest județ”. În cursul aceleiași zile, DNA pare să fi făcut un pas decisiv în această direcție, chemându-l pe Dragnea la DNA, deocamdată în calitate de martor.

Citește și: Liviu Dragnea, declarații după audierea la DNA: Îmi pare rău

Iată ce spune Bogdan Diaconu despre Dragnea în acest interviu profetic: ”Știu foarte bine că Liviu Dragnea se crede liderul absolut al județului, dar, cu siguranță, teleormănenii sunt de altă părere. Acum au ocazia să scape de monopolul unui singur om care nu a făcut nimic pentru acest județ, deși l-a condus atâția ani și să aleagă, alături de întreaga Românie, o alternativă la clasa politică din ultimii 26 de ani”.

Dar și ultima întrebare la care răspunde liderul PRU poate fi considerată o referire la Liviu Dragnea: ”Reporter: Pe cine ați vrea ”să trageți în țeapă” din politica românească?

Citește și: DNA lansează o nouă torpilă: Încă un ”greu” pus sub acuzare

Bogdan Diaconu: Partidele vechi, care sunt doar niște grupuri de interese sau, juridic vorbind, grupuri infracționale organizate, sunt primele care ar merita ”trase în țeapă”, adică aruncate la gunoi, pentru că nu își doresc și nici nu vor face niciodată nimic bun pentru România. Împreună cu aceste partide de infractori, după cum o dovedește DNA-ul în fiecare zi, ar trebui să dispară din viața publică și politicienii care au condus România spre dezastru. Ba, mai mult, noi ne-am dori să și plătească pentru faptele lor grave în fața justiției! De aceea am propus în Parlament un proiect de lege prin care marii corupți să fie condamnați la închisoare pe viață! O lege inspirată din modelul lui Vlad Țepeș, dar de strictă actualitate!”

Citește și: CCR dă lovitura decisivă: A declarat neconstituțional ”articolul Satanei” din CPC

Interviul în întregime poate fi citit AICI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.