Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine ar putea fi viitorul ambasador al SUA la Bucureşti. Doi români 'în cărţi' (presă)

ambasada sua

Numit de fostul preşedinte Barack Obama, actualul ambasador al SUA în România, Hans Klemm, rezistă încă în funcţie. Acesta ar putea fi schimbat în cele din urmă, iar în cărţi ar fi trei apropiaţi ai lui Trump, între care şi doi români.

Potrivit "România liberă", pe lista scurtă pentru funcţia de ambasador al SUA la Bucureşti s-ar afla un congresmen republican cu greutate, diplomat de carieră, şi doi oameni de afaceri români.

Vezi și: Ana Maria Topoliceanu, interviu la Antena 3: Ce a declarat femeia care a TURNAT-O pe Elena Udrea

Vezi și: PRIMUL SUCCES al lui Grindeanu: Ce excedent bugetar a realizat în primele două luni

Primul dintre cei doi români este Peter Petrina, cetățean american de origine română, nepotul unuia dintre conducătorii de vază ai PNȚCD, Liviu Petrina, el însuși fost diplomat și membru în Consiliul Provizoriu de Uniune Națională (CPUN) în 1990. Peter Petrina a fost unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Donald Trump, înainte ca acesta să devină președinte. El a fost unul dintre specialiștii în recrutarea forței de muncă, din New York, care a lucrat pentru companiile preşedintelui american.

Un alt nume de pe lista scurtă, potrivit sursei citate, este cel al lui Jenny Paulson, fostă Zaharia, mai puţin cunoscută în lumea mondenă, deşi este căsătorită cu un miliardar american pe nume John Paulson, proprietar al gigantului Paulson&Co. Președintele SUA, Donald Trump, are legături vechi de prietenie cu familia Paulson, Jenny fiind cea care l-ar fi convins să candideze în alegerile din 8 noiembrie 2016. Este una dintre cele mai bune prietene ale Primei Doamne, Melania Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.