Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine conduce Justiţia şi de unde se informează Klaus Iohannis: Traian Băsescu 'devoalează' totul

iohannis tariceanu

Ultimele afirmaţii ale preşedintelui Klaus Iohannis în privinţa justiţiei l-au pus pe gânduri pe fostul şef al statului, Traian Băsescu. Iohannis s-a enervat şi l-a numit "individ" pe Călin Popescu Tăriceanu şi a spus că în perioada următoare vor urma mai mulţi oameni cu cereri de arestare sau urmărire penală. Băsescu a devoalat ceea ce se întâmpla pe vremea când el era preşedinte.

Citeşte şi: Traian Băsescu a IZBUCNIT la România TV: DEZVĂLUIRI fără perdea despre Cioloș și un ministru

"Şi acum mesajul meu este extrem de contondent când justiţia e blocată. Eu nu accept spectacolul Laurei Codruţa Kovesi. Trebuie să revină la o funcţionare sobră a instituţiei. Venind însă la declaraţia preşedintelui Iohannis şi eu am dat avertismente publice. Nu ştiu sursa preşedintelui Iohannis. Nu a venit nimeni la mine, vreun şef de Parchet să îmi spună că cere arestarea sau urmărirea penală a cuiva. Serviciile de Informaţii nu lucrează doar să te lege ci şi de a preveni fraude.

Citește și: Pornografie infantilă la un șef de la România TV: S-a filmat când făcea sex cu copile de 13 ani

M-am dus şi în Guvern, în şedinţă de Guvern şi i-am avertizat ce nu e în regulă. Vreau să cred că a făcut afirmaţiile lui Iohannis nu sunt în baza raportărilor de la Parchet. Aş fi lipsit de fair-play dacă l-aş pune la zid pe Iohannis pentru că şi eu am făcut avertismente publice.", a spus Băsescu la RTV.

Citește și: VIDEO Rușii fac mișto de europeni, după ce au doborât avionul din Ucraina: Au creat mobila în formă de sistem de rachetă BUK

Băsescu nu a ratat ocazia de a-l face praf pe Liviu Dragnea de la PSD, dar şi pe cei din guvernul tehnocrat. Băsescu i-a dat lecţii în direct şefului social democraţilor.  "Dragnea e unul dintre cei mai vulnerabili politicieni din punct de vedere al instituţiilor statului. Eu l-aş fi făcut responsabil pe ministrul Culturii de eşecul cu Cuminţenia Pământului. Scurtam câteva capete pentru treaba asta. Nu avem ce să discutăm. Dragnea văzând cât de slab e guvernul trebuia să iniţieze o moţiune de cenzură prin care să limiteze prerogativele guvernului", a mai spus Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.