Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine e candidatul PREFERAT al lui Iohannis pentru șefia PNL: Anunțul lui Ludovic Orban

AP
iohannis

Liberalul Ludovic Orban, candidat la funcţia de preşedinte al PNL, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că are convingerea că şeful statului, Klaus Iohannis, nu se va implica în competiţia internă din partid.

"Opinia mea e că preşedintele Klaus Iohannis nu se va implica în această competiţie internă. Cei care sunt chemaţi să decidă cine va face parte din următoarea conducere a PNL sunt membrii PNL şi cei 5.000 de delegaţi care vor reprezenta fiecare filială judeţeană la acest congres", a afirmat Orban.

Citește și: Klaus Iohannis a semnat Declarația de la Roma: Poză de GRUP alături de liderii UE - VIDEO/FOTO

Întrebat dacă a avut discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema alegerilor din PNL, el a spus că obiectivul său pentru partid este câştigarea din nou a alegerilor prezidenţiale.

"Eu sunt cunoscut ca un om care a fost implicat în prima linie în bătălia pentru alegerea domnului Iohannis ca preşedinte al României. Eu, ca şi PNL, ne-am angajat, alături de preşedintele Iohannis, să punem în practică un proiect de ţară, pe care, în mod evident, îl susţinem. În ceea ce mă priveşte pe mine, îmi voi fixa ca obiectiv în faţa congresului câştigarea alegerilor prezidenţiale, iar ulterior a celor locale şi parlamentare", a menţionat Orban, conform Agerpres.

Întrebat dacă preşedintele Iohannis are un candidat preferat pentru funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban a spus că preferatul va fi cel care va câştiga funcţia.

"Nu mă mai întrebaţi pe această temă, că nu sunt purtător de cuvânt al preşedintelui. Sunt convins că preferatul preşedintelui Iohannis va fi acela care va fi ales de membrii PNL", a conchis Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.