Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine e în spatele lui Sorin Grindeanu: Gabriela Firea dezvăluie secretele premierului

facebook.com
Gabriela Firea primarie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea lansează un nou atac dur la adresa premierului Sorin Grindeanu care a refuzat să îşi dea demisia. Firea spune că Grindeanu nu este singur şi dezvăluie oamenii din spatele actualului titular de la Palatul Victoria.

Citește și: România TV e la un pas să se închidă

"Sunt persoane care se ocupă de imaginea lui Grindeanu, ce să spună, cum să spună. Spune că e premierul României, nu al CEX-ului. Necazul lor e că ne pricepem şi noi şi nu pot să ne păcălească. Când nu mai ai nevoie de preşedintele de partid, pe PSD, e clar că te bazezi pe altcineva. Nu ştiu cine este în spatele lui Grindeanu. E grupul de la Cluj, o parte din el. Ioan Rus îl apără şi ventilează ceva urât spre noi. A ieşit Emil Boc şi a spus că un premier nu poate conduce fără să aibă susţinere politică. Un plan diabolic de a sparge PSD în mai multe părţi, Grindeanu şi Ponta sunt pe baricade. Ei joacă într-un film prost. Umblă cu lanterna prin Guvern. Umblă precum copiii mici să se joace. Drama e că jucăria lor este ţara. Voi spune mai multe lucruri după ce se termină totul.", a spus Firea în direct la România TV.

Citește și: Singura țară de care se teme ISIS

Şi asta nu e tot. Firea a lansat un nou atac dur la adresa lui Grindeanu şi a lui Victor Ponta. "Miniştrii pentru că nu erau profesionist coordonaţi spuneau că nu răspunde nimeni de activitatea guvernamentală. Nu erau ascultaţi şi nici primiţi. A fost un strigăt de disperare al colegilor din ţară, primari, şefi de consilii judeţene. Victor Ponta a jucat la cacealma. Victor Ponta pierde acum. Moţiunea va trece.

Citește și: Romania se mentine lider mondial la videochat

Dacă Ponta îi spune lui Grindeanu să pună capăt acestui spectacol, dacă mai are o umbră de demnitate, să îi spună să îşi dea demisia. Dacă vii, loveşti şi fugi, ne-a dat două palme, metaforic şi a şterpelit-o. A venit Ponta la grupul parlamentar, a cerut cuvântul, a dat două palme şi a fugit. Dacă Ponta crede că a câştigat ceva... Poate au câştigat în orgoliul personal. Colegii mei s-au simţit sfidaţi. Grindeanu i-a sfidat pe toţi din CEX. Să nu laşi pe cineva să-i ia medicamentele domnului Busuioc care e insulino dependent...Ăsta e un film prost.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în Biserica Ortodoxă: Un cunoscut EPISCOP a fost filmat când întreținea RELAȚII SEXUALE cu un preot ÎNSURAT

Guvernul Grindeanu nu a făcut nimic pentru centenar. La Primăria Capitalei toate proiectele pentru centenar sunt la zi. Parlamentarii PSD vor vota şi va trece moţiunea. Aseară a fost o manipulare şi o exagerare. Nu am propmis că ne vindem ţara la discuţiile cu UDMR. Nu a fost adevărat că s-a acceptat ce vrea UDMR. Nu s-a vândut interesul naţional. Sorin Grindeanu e James Bond pucistu'. Vom sufla şi în iaurt după acest episod negru. Domnu' Jianu săracu' e şi el la număr. Celebra poză cu caterul şi ei trei. La ce era bun caterul? Să ne taie nouă gâtul? Glumesc", a mai spus Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.