Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine e procurorul care îl anchetează pe Victor Ponta

dna

Când a intrat la DNA, Victor Ponta a spus că a fost citat de procurorul Uncheșelu! Dar, cine e procurorul Uncheșelu cel care i-a venit de hac lui Victor Ponta.

Citește și: Ipoteză BOMBĂ: Dan Șova l-a turnat pe Victor Ponta la DNA! Tudor Chirilă: Hai, gata!

Conform unor articole din presă, Jean Nicolae Uncheșelu a ajuns la DNA de la Parchetul Craiova. El a fost numit procuror de Traian Băsescu, pe 2 februarie 2011.

Citește și: Detaliul trecut neobservat la intrarea lui Victor Ponta în sediul DNA

”Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat miercuri, 02 februarie 2011, decretele de numire in functia de procuror, a urmatoarelor persoane, absolventi ai Institutului National al Magistraturii, care au promovat examenul de capacitate organizat in perioada 06 august – 13 decembrie 2010.”, anunța Administrația Prezidențială la acea vreme numirea lui Uncheșelu în funcția de procuror.

Citește și: SRI-DNA pregătesc o lovitură de stat

Însă, numele procurorului Uncheșelu a fost implicat într-un scandal sexual în Craiova. Un alt procuror, Dragos Ceraceanu, a fost acuzat, cităm ” de savarsirea infractiunii „de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicului, in scopul obtinerii de avantaje nepatrimoniale”. Astfel, cei de la DNA au stabilit ca magistratul a folosit in mod direct si repetat informatiile secrete dintr-un dosar instrumentat de colegul sau de birou, procurorul Nicolae Uncheselu. Conform rechizitoriului, ofiterul de politie judiciara care se ocupa de caz, in timp ce-i solicita lui Uncheselu interceptarea convorbirilor telefonice ale unei tinere acuzate de furtul sumei de 400.000 lei, i s-a confesat procurorului cat de sexy este invinuita.”, scria enational, pe 9 iunie 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.