Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine ești tu, Victor Ponta?

Cred că nici tu nu ai putea răspunde sincer la această întrebare. Ai spune, repede, premierul României. Un premier care nu își poate exercita funcția, aș replica repede. Singurul lucru care te definește este statutul de tată: ai doi copii frumoși, sănătoși și care, sper, să ajungă să se laude cu faptele tatălui lor.

În rest, Victor Ponta, cine ești tu?

Tu ești cel care-l făcea cu ou și cu oțet pe cel mai fidel aliat al său de acum. ”Moliceanu, Răzgândeanu” așa-i ziceai lui Călin Popescu Tăriceanu în 2006, prietenul tău de acum. Deci, cine ești, cel de atunci sau cel de acum, cel care l-ai pus președinte la Senat și l-ai fi pus premier de-ai fi ajuns la Cotroceni?

Să îți aduc aminte ce spuneai despre UNPR-ul nașului Gabriel Oprea? ”E o anexă a PDL, iar traseismul ar trebui sancționat”, spuneai în 2011. Cu traseiștii stai în funcție și te lauzi cu asta!

Sau, poate ești cel care-i ziceai lui Victor Ciorbea, omul pe care l-ai pus Avocatul Poporului, că habar n-are de drept. Oare ce dreptate face un astfel de om, Victor Ponta?

Cine ești tu, știi?

Tu, Victor Ponta, ești premierul care i-a lăsat pe ”iobagi” pe mâna ”moșierului” Klaus Iohannis și te-ai dus să te operezi la Istanbul. Noi, iobagii, unde ne putem opera? Unde ne operăm copiii? Medicii au plecat, spitalele s-au închis, ce facem ca iobagi?

Citește continuarea AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.