Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este Carmen Iohannis. Tot ce nu stiati despre sotia candidatului ACL

Sotia candidatului ACL, Klaus Iohannis, este o persoana discreta, care s-a ferit de lumina reflectoarelor si de ochii presei. Putine detalii sunt cunoscute despre posibila prima-doamna a tarii - Carmen Iohannis.

Sotii Iohannis au aniversat in plina campanie electorala 25 de la casatorie, iar Carmen Iohannis si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in ziua votului din primul tur al alegerilor prezidentiale.

Klaus Iohannis sustine ca sotia sa are un rol foarte important in viata si deciziile sale. El marturiseste ca relatia cu aceasta l-adeterminat sa ramana in Romania, desi familia sa a plecat in Germania in anii 90. Candidatul ACL o considera pe Carmen Iohannis principalul sau consilier. „M-a sprijinit sută la sută în tot ce am făcut în viaţa mea publică şi politică”, marturiseste el subliniand ca nu se simte presat sa ia vreo decizie.

Insa Carmen Iohannis isi exprima sfaturile si opiniile doar in privat. Ea nu le impartaseste nici printr-o pagina de Facebook, nici printr-un blog, si nici prin declaratii de presa pe care le da foarte rar.

Iohannis si sotia sa au trecut si printr-o perioada de rivalitate, desigur simbolica. Amandoi fiind profesori, au ajuns sa predea la licee rivale: Klaus Iohannis la Liceul Samuel Brukenthal, ea la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, ca profesoara de limba engleza.

Cei doi ies rar in oras. Insa lui Carmen Iohannis ii place in mod evident sa se distreze. Ea a fost surprinsa de presa locala dansand la un concert la Vondei Shepard, artista care a fost consacrata de coloana sonora pe care a asigurat-o serialului Ally McBeal.

Printre pasiunile lui Carmen Iohannis se numara teatrul gastronomia franceza si moda. Ea este atrasa de creatorii de moda francezi si in prezent incearca sa si invete limba franceza. Apreciaza si cultura britanica, dar detesta gastronomia englezilor.

Face gimnastica de intretinere, ii plac excursiile si o admira pe Michelle Obama dar si pe doamnele familiei regale, informeaza evz.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.