Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este femeia care a atacat OUG14 în instanța și ce discutase anterior cu Florin Iordache

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Luiza Căzănescu, persoana condamnată în primă instanță care a solicitat suspendarea efectelor OUG 14, i-a cerut ministrului Justiţiei, în 30 ianuarie, „să fie bărbat de stat şi să promoveze ordonanţele de urgenţă”, informează Digi24.

Ordonanța 14, care a abrogat controversata ordonanță 13, a fost atacată la Curtea de Apel București, iar una dintre cele două sesizări depuse aparține Luizei Căzănescu, o condamnată la trei ani și două luni de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu.

O nouă listă a RUŞINII de la ANAF: Pe lista neagră sunt politicieni şi afacerişti celebri

Ea a participat la dezbaterile organizate la ministerul Justiţiei pe tema ordonanței de modificare a Codurilor penale, iar Digi24 a amintit de intervenția ei:

Detalii INCREDIBILE: Cum a ajuns Mircea Negulescu procuror la DNA

”Vă rog, domnule ministru, să fiţi bărbat de stat, să promovaţi aceste ordonanţe de urgenţă, să vă gândiţi la populaţie, să vă gândiţi că oamenii de afaceri români au fost distruşi şi li s-au înscenat dosare. Justiţia nu este în totalitate corectă şi sunt şi judecători şi procurori corecţi, sunt, am întâlnit. Sunt însă şi judecători şi procurori corupţi, eu am întâlnit. Să promovaţi aceste Ordonanţe de urgenţă apoi să avem şi amnistie, să vă gândiţi la populaţie, la oamenii în vârstă. Eu ştiu ce vorbesc. Eu am avut 18 dosare civile şi 46 penale şi mi s-au înscenat numai mizerii. Eu vorbesc concret. Vă rog să aveţi curajul să luptaţi împotriva securităţii care a invadat toate organismele de stat. I-au scos pe copiii aştia în stradă. Eu am un magazin şi vorbesc cu studenţii care au ieşit în stradă şi majoritatea au recunoscut că au fost plătiţi”.

După dezbatere, Luiza Căzănescu şi o femeie care a susţinut că fiul ei a furat "decât" trei maşini au fost invitate de ministrul Florin Iordache în biroul său, informează news.ro. Cele două femei şi Iordache au mers împreună, discutând, aproximativ 40 de metri, până la biroul ministrului, în care au intrat toţi trei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.