Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este nasul cuplului Valcov - Sandru si ce spune despre cazul finilor sai

darius lavinia

Sotii Darius Valcov si Lavinia Sandru au intrat in atentia publica mai mult ca oricand de cand a izbucnit scandalul de coruptie al fostului ministru al Finantelor. Dosarul sau este din ce in ce mai spectaculos pe zi ce trece. Daca primele acuzatii vizau o mita de 2 milioane de euro luata in calitate de primar al Slatinei, usor, usor procurorii au venit cu noi si noi detalii despre seifuri pline cu tablouri si lingouri de aur, despre opere de arta ascunse in pereti si in cavouri, iar povestea pare sa nu se fi incheiat.

Analistul politic Cozmin Gusa a comentat si el pe tema acestui scandal. Interesant este insa faptul ca el este chiar nasul de cununie al sotilor Darius Valcov si Lavinia Sandru, dar si seful Lavinei Sandru, fiind patronul Realitatea TV.

"Dacă doar 10 la sută, din ceea ce se spune despre Darius Vâlcov e adevărat, pentru mine e o mare durere personală. Nu doar pentru faptul că suntem rude prin alianță, eu fiind nașul Laviniei Șandru și al lui Darius Vâlcov, dar și al fetiței lor, dar și pentru faptul că atunci când am condus campania electorală a PD-ului, în 2004, Darius a fost premiantul clasei și un primar, din noua generație, care speram că promite și într-adevăr, la nivel de administrație a Slatinei (…) deci dacă doar 10 la sută ar fi adevărat, asta înseamnă un faliment total al noii generații politice, al cărui vârf sau unul dintre vârfuri, cel puțin, la nivel administrativ, dar care a și confirmat în funcția de ministru de Finanțe, ar fi Darius Vâlcov”, a spus Gusa la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.