Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este noua 'vedetă' din PNL

surpriza

Partidul Național Liberal este în plină analiză în aceste zile. În curând vor fi desemnați o parte din candidații pentru alegerile locale și până la sfârșitul lunii acest proces tinde să fie încheiat dimpreună cu conducerile unice la nivel de orașe și minicipii și sunt destui care susțin că ar trebui mers până la județe.

Cum PNL este principalul partid care susține Guvernul Cioloș este clar că toate privirile sunt ațintite și la performanța guvernamentală de care depinde în mare măsură victoria în alegeri.

Este la fel de clar că viitorul guvern la fi politic și că Dacian Cioloș poate sau nu continua în fruntea lui în funcție de performanțe. Dar ce se va întâmpla cu miniștri tehnocrați care vor performa?

Surse liberale susțin că unul din aceștia, vicepremierul Costin Borc este unul din cei vizați pentru o posibilă intrare în PNL. O astfel de intrare este însă exclusă în perioada imediat următoare, dar ar putea fi valabilă pentru parlamentare.

NU ar fi deloc exclus ca performerii Cabinetului să se regăsească în mare măsură pe listele noului PNL pentru parlamentare cu șanse mari să reprzinte partidul în noul cabinet politic care se va forma după alegerile din toamnă.

Vezi și: Mărturii ULUITOARE în Dosarul 'Prostituate pentru VIP-uri'

Vezi și: PSD și-a ales șeful de campanie la alegerile locale/ surse

PS: Între timp sunt oameni experimentați în presă care o dau de gard și schimbă conducerile la PNL mai des decât au liberalii ședințele.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.