Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este politicianul român care o susține pe Marine Le Pen

The Independent
Marine Le Pen

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății condus de Marine Le Pen, a transmis un mesaj de susținere pentru candidatul Frontului Național la alegerile prezidențiale din Franța.

Rebega spune că "rezultatul votului de acum va conta enorm în politica următorilor ani, nu numai în Franța, ci pe întregul continent” și anunță că este ”alături de Marine Le Pen, singurul candidat apărător al valorilor tradiționale franceze – și, prin extensie, europene – și singurul candidat care vine cu un program politic realmente nou într-o Franță care stagnează de peste zece ani!”

Citește și: Theresa May, veste PROASTĂ pentru britanici: Ce vrea să facă după alegeri

Europarlamentarul român dezvăluie că "sistemul globalist – al eurocraților și multinaționalelor – a recurs la o manipulare de mari proporții! Este o fraudă psihologică, pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă și de greu de contracarat, pentru că nu este, propriu-zis, ilegală. Este vorba despre sprijinirea unor candidați fără șanse care au preluat diverse puncte din programul Marinei Le Pen. În acest fel se risipesc câteva procente bune din voturi. Miza sistemului este ca Marine să nu treacă în turul II”. Rebega este convins însă că ”democrația va face ca adevărul să iasă la suprafață!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.