Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este totuși Florin Ghiulbenghian?

www.linkedin.com
Harry Giknavorian

Multe, multe, multe denunțuri la DNA, dezvăluiri și probe zdrobitoare care au fost depuse la DNA. Cel puțin așa susține Florin Ghiulbenghian, președintele Fundației EurHONEST. Și chiar au început să cadă capete: Răzvan Murgeanu, Neculai Onțanu și lista pare să continue.

Florin Ghiulbenghian a fost tot timpul lângă puternicii zilei, fie că aceștia a fost Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Traian Băsescu.

Surse din interiorul serviciilor românesti de informații susțin că Florin Ghiulbenghian ar fi fost extrem de apropiat de Harry Giknavorian in perioada cat acesta a lucrat in Romania.

Despre Harry Giknavorian se spune ca ar fi fost principalul responsabil CIA in zona Balcanilor, avand sediul in Bucuresti. A fost decorat de Traian Băsescu cu cea mai înaltă distincție românească înainte de a pleca de la post în Germania.

Aceleași surse susțin că ar exista chiar o legătură de rudenie între cei doi și de aici și explicația faptului că Ghiulbenghian a acționat înca din 2004 în favoarea lui Traian Băsescu, la 'ordinul' prezumtiv americanilor. Si tot asa se explica de ce îl atacă acum și pe Băsescu,  și pe Gabriel Oprea, pentru influenta lor negativă asupra sistemului de apărare națională a României și corupția indusă de aceștia în sistem.

De altfel Harry Giknavorian și rudele sale au au fost observați de mai multe ori în ultimii 10 ani intrând în locuința familiei Ghiulbenghian (aflată chiar în zona sediului Direcției de Informații a Armatei) iar serviciile militare de informații ale României ar fi făcut un raport în acest sens către ministrul apărării și către Președinte, suspectându-l pe Florin Ghiulbenghian că ar lucra pentru americani - detalii AICI

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.