Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine îi va lua locul lui Dacian Cioloş: Adrian Năstase spune ce se va întâmpla după alegeri

adrian nastase

Mai sunt doar câteva luni şi România va avea parte de noi alegeri. La finalul anului vor fi alegeri parlamentare şi se va alege înlocuitorul lui Dacian Cioloş. Adrian Năstase îi avertizează pe cei de la PSD şi spune cine ar putea să meargă la Palatul Victoria.

"Nu e normal că PSD nu vrea să îşi anunţe viitorul premier. Lumea vrea să ştie ce votează. Este clar. În marea majoritate a ţărilor se anunţă numele premierului. Ar fi o slăbiciune să nu existe un candidat. Iohannis vrea o situaţie de blocaj ca să aibe posibilitatea să decidă acceptarea unei formule de dreapta sau una de mare coaliţie ca el să sugereze un premier tehnocrat.

Citeşte şi: Adrian Năstase, avertisment dur pentru PSD: Scenariul HORROR pentru partidul lui Liviu Dragnea

PNL are o problemă cu profilul copreşedinţilor. Deocamdată, să nu luăm în serios ce spune Alina Gorghiu în legătură cu candidaţii. Dacian Cioloş cred că s-a săturat şi nu vrea să piardă contactul cu Bruxelles-ul.

Să îl adăugăm şi pe Traian Băsescu. În glumă. Dacă românilor le place povestea asta, ar putea ajunge Băsescu premier. El ar putea să şantajeze cum a mai făcut dacă PSD nu e inteligent să acţioneze până în toamnă.", a spus Năstase la Antena 3 la emisiunea Q&A realizată de Alessandra Stoicescu.

Fostul premier a vorbit şi despre situaţia de acum a României. Nu a ratat ocazia de a-l ataca din nou pe Klaus Iohannis. "Pilotul automat conduce acum România. Cine a costruit pilotul automat? De la bruxelles dintr-o parte şi din anumite instituţii din ţară.", a mai spus Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.