Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine ne omoară copiii, e-coli sau vaccinul DTP?

Cine ne omoară copiii, e-coli sau vaccinul DTP? Vrem adevărul, nu bâjbâieli demne de Evul Mediu! - Ninel PEIA, deputat PSD Ilfov

De citit:A Shot in the Dark ”(“O împuscatură în întuneric”) de Harris L. Coulter si Barbara Loe Fisher (Why the in the DPT vaccination may be hazardous to your child’s health)

Redau un dialog din această carte:

La 33 de ore dupa vaccinul DTP, copilul murise:

Urmează un dialog telefonic între medicul pediatru şi mama, imediat după moartea copilului:

Mama (disperată): ”De ce nu mi-aţi spus că un vaccin poate provoca moartea unui copil? “

Medicul: ”Oh, dar nu vaccinul este de vină!”

Mama: ”Nu-mi povestiţi aşa ceva, că şi celalalt fiu al meu a avut diaree, i s-a umflat piciorul..”

Medicul: ”Vaccinul nu poate da diaree..”

Mama: “Atunci cum vă explicaţi că amandoi au facut diaree doar după vaccinul DTP şi asta din prima zi de după vaccin…?”


Recentele decese înregistrate în Argeş şi la Bucureşti printre copii suspectaţi de infecţii cu Esherichia Coli, sau cu o tulpină a acestui virus, în general numite e-coli au îngrijorat întrega ţară. Este un lucru firesc. Cu toate acestea, din zecile de cazuri cumulate până acum nimic nu este clar: pasămite s-a depistat un caz de rotavirus, şi două clare de e-coli. Bine, şi restul? Apoi, majoritatea pruncilor bolnavi fiind descoperiţi în Argeş, avem sau nu de a face cu un focar de infecţie cu e-coli? Cum combatem posibila extindere la nivel naţional a unei astfel de epidemii? Ministerul Sănătăţii nu ne dă nici o informaţie pertinentă, darămite soluţii eficiente. Tot ce vedem sunt eforturile supraomeneşti care le fac medicii de la Marie Curie. Prea puţin. Opinia publică trebuie să afle adevărul, Guvernul este dator să ne explice situaţia în care ne aflăm, indiferent de gravitatea ei.

Ţinând seama de numărul foarte redus de cazuri catalogate ca fiind infecţii cu e-coli, ridic o întrebare clară către reprezentanţii şi responsabilii Sănătăţii româneşti: este posibil ca aceste cazuri să fie legate de vaccinul DTP?

Pentru cei care nu ştiu despre DTP, voi face o scurtă prezentare:

Vaccinul DTP chiar este un conglomerat chimic și biologic care conține multe substanțe dăunătoare pentru sănătatea umană, provocând schimbări ireversibile în sistemul nervos, care afecteaza celulele din rinichi și din creier, atunci când nimeresc în stomac cauzează cancerul. Toate aceste componente fac vaccinul DTP foarte periculos, care cauzează autism și paralizie. Dar şi moartea subită, în foarte multe cazuri. Printre manifestări se numără convulsiile.

Ţinând cont că la o bună parte dintre pruncii bănuiţi acum, la noi, de e-coli, au avut convulsii, lucru neîntâlnit la infecţia cu e-coli, m-a făcut să ridic întrebările către Ministrul Sănătăţii. Aici mai adaug şi faptul că printre zecile de cazuri se numără şi câteva care sunt la nivel de sugari, fără alimentaţie diversificată, deci neavând de unde să ia e-coli, lucru ce duce foarte limpede către vaccinul DTP. Mai mult, vârsta copiilor aflaţi în stare gravă se află chiar în marja de vârstă când se administrează acest vaccin dubios. DTP, care ar trebui să fie un vajnic luptător antidifteric, antitetanos şi antipertusis, se administează la 2 luni, la 4 luni, la 6 luni, la 12 luni şi, a cincea oară, la 30-35 de luni.

Fix vârstele copiilor noştri bănuiţi de e-coli.

Iată, pe scurt, efectele adverse ale acestui diabolic vaccin:  tumori purulente pe piele, care trebuie să fie deschise; afecțiunea sistemului nervos central, articulațiilor, tractului gastro-intestinal, inimii, diverse reacții alergice, astm, diabet, trezirea maladiilor latente - tuberculoza, hepatita, șoc anafilactic şi moarte subită…

Bineînţeles, în lumea civilizată, aceste simptome au fost studiate şi imediat legate de acest vaccin. Astfel, la începutul anilor șaptezeci, în Japonia a fost interzis pentru că s-a dovedit că a ucis 37 de copii. Japonezii au încetat să facă vaccinul copiiilor. Ca rezultat, Japonia, de la locul 17 în lume după mortalitatea infantilă, a ajuns pe ultimul loc. O situație similară a avut loc în Anglia, Germania și Olanda unde DTP a ucis și a făcut invalizi zeci de copii. Atunci populația a început să renunțe la această vaccinare… Şi le este mult mai bine.

Mai mult, potrivit datelor recunoscute de Organizația Mondială a Sănătății, vaccinul DTP provoacă tulburari cerebrale persistente, crize neurologice, inclusiv moartea (5 decese la un milion de locuitori) . Numai noi nu luăm nici o măsură corectă…

Atunci vin şi cer Ministrului Sănătăţii să facă publice următoarele date: Câţi copii s-au îmbolnăvit şi câţi copii au murit în 2015 si 2016 de Sindrom Hemolitic Uremic? Dintre aceştia, câţi au fost infectaţi cu e-coli? Şi, foarte important: câţi copii dintre cei bolnavi de Sindrom Hemolitic Uremic au facut vaccinul DTP şi la ce date? Ce lot DTP a fost administrat în Argeş şi analiza lui? Dacă vaccinul DTP a fost modificat intenţionat şi se fac experienţe?

Aşa vom afla cine este responsabil de aceste teribile boli: e–coli sau DTP. Şi poate vom afla şi companiile sau compania farmaceutică producătoare a vaccinului DTP pentru România. Poate aşa rupem şi tăcerea de piatră care se instalează imediat ce sunt cerute date legate de marile companii famaceutice care acţionează acum nestingherite şi pe piaţa din România.

Copii noştri nu trebuie să fie cobaii nimănui!

Ninel PEIA

Deputat PSD Ilfov

www.ninelpeia.ro

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.