Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciocniri armate violente în capitala Banglades-ului

www.operationworld.org
Bangladesh

Poliţia din Bangladesh a încercuit sâmbătă dimineaţa o suburbie a capitalei Dhaka şi s-a angajat într-un schimb de focuri cu un grup de militanţi islamişti, transmit agenţiile internaţionale de presă. 

AFP a anunţat iniţial trei morţi în cursul ciocnirilor. Ulterior, Reuters a anunţat că ar fi patru morţi, inclusiv creierul atentatului de luna trecută, dintr-o cafenea din Dhaka, în care au murit 20 de persoane. 

Potrivit Xinhua, cordonul de poliţie din Narayanganj a fost format în urma unor informaţii privind o bandă de militanţi care se ascundeau într-o casă.

Patru extremişti islamişti ucişi, între care organizatorul atentatului comis luna trecută într-un restaurant din Dhaka, au fost ucişi în apropiere de capitala Dhaka, a anunţau poliţia locală, relatează Reuters. 

Cinci militanţi din Bangladesh, unii proveniţi din familii înstărite, cu opinii liberale, au luat cu asalt luna trecută un restaurant de lux din Dhaka şi au ucis clienţi ai localului, majoritatea dintre ei străini din Italia, Japonia, India şi SUA. Atacul revendicat de gruparea jihadistă Stat Islamic s-a soldat cu moartea a 20 de persoane.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.