Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciocniri violente şi agresiuni sexuale în care au fost implicaţi migranţi în timpul unei sărbători populare în Germania

migrantiReutes

Ciocniri violente au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în timpul unei sărbători populare în Germania, în apropiere de Stuttgart, între forţele de ordine şi grupuri de tineri, printre care şi migranţi, dintre care unii au fost acuzaţi de agresiuni sexuale, a anunţat luni poliţia, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Un solicitant de azil irakian în vârstă de 20 de ani 'a molestat sexual' vineri seara o tânără, în timp ce în noaptea de sâmbătă spre duminică trei afgani cu vârste între 18 şi 20 de ani au reţinut o fată de 17 ani pe care au agresat-o sexual, a declarat un oficial al poliţiei locale, Roland Eisele, în cadrul unei conferinţe de presă la Schorndorf, locul unde au avut loc incidentele. 

Suspecţii au fost reţinuţi, însă justiţia nu a decis plasarea lor în arest preventiv, invocând aşteptarea rezultatelor anchetei, a spus Eisele. 

În comunicatul poliţiei se face referire la trei agresiuni sexuale până în prezent, însă oficialul poliţiei le-a cerut şi altor posibile victime să anunţe dacă au fost implicate în astfel de incidente. 

Ciocniri au izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică între forţele de poliţie şi grupuri formate din zeci de tineri, care s-au desprins din mulţimea de aproape o mie de persoane venită să participe la sărbătoarea populară anuală din oraşul Schorndorf, cu 40.000 locuitori. 

Tinerii au aruncat cu sticle împotriva poliţiei şi a altor persoane, a declarat şeful poliţiei locale, adăugând că mulţi dintre atacatori se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. 

A existat 'o agresiune, o escaladare a violenţei care nu a fost previzibilă'. La un moment dat situaţia 'a scăpat de sub control' şi au fost chemate întăriri pentru a asigura ordinea, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.