Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș, despre fabrica Pirelli de la Slatina: Un exemplu al bunei cooperări dintre România şi Italia

dacian ciolos

Fabrica Pirelli de la Slatina este un exemplu al bunei cooperări dintre România şi Italia în domeniul economic, a declarat vineri premierul Dacian Cioloş. 

"Avem aici un exemplu al bunei cooperări dintre România şi Italia în domeniul economic. Italia nu este doar o oportunitate pentru românii care au ales să muncească în Italia, cel puţin temporar, dar iată - Italia investeşte în România şi creează locuri de muncă pentru români, la ei acasă. Deci Italia este nu doar un partener comercial foarte important pentru România, dar şi un partener economic în investiţii", a spus Cioloş, în timpul unei vizite la fabrica Pirelli de la Slatina, informează agerpres.ro.

Scandal la Radio România: Tolontan dezvăluie RESTRICȚIILE din radioul public


El a precizat că investiţia Pirelli la Slatina arată faptul că mediul economic şi investiţional din România au evoluat foarte mult.

Dan Adamescu, strigăt DISPERAT din înschisoare: acuzații GRAVE pentru DNA


"Investiţia Pirelli la Slatina arată faptul că mediul economic şi investiţional din România a evoluat foarte mult în aceşti ultimi ani şi devine din ce în ce mai atractiv nu doar pentru investiţii greenfield, dar şi pentru dezvoltarea acestor investiţii. Faptul că Pirelli este deja la a patra etapă de dezvoltare şi de investiţii arată că mediul economic românesc este suficient de atractiv nu doar din punctul de vedere al costului, al mâinii de lucru, dar şi al calităţii acesteia, care s-a îmbunătăţit în ultimii ani, dar şi predictibilitatea legislativă, economică, perspectivele de creştere economică atrag din ce în ce mai mult investitori în România", a subliniat Cioloş. 

Prim-ministrul este însoţit în vizita la fabrica Pirelli de ministrul Finanţelor, Anca Dragu, şi de ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.