Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș, REACȚIE FERMĂ privind sloganurile campaniei UDMR

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloş a declarat vineri, la Zalău, că trebuie găsite modalităţi pentru a lega cât mai mult regiunile din România şi nu a le izola, aşa cum afirmă sloganurile de tipul "Salvăm un anume oraş de Bucureşti", prin care UDMR îşi face campanie electorală în unele judeţe din Ardeal. 

"Eu nu cred că trebuie să salvăm nicio regiune de Bucureşti şi mai ales Ardealul cred că nu are de ce să se plângă, Ardealul, din punct de vedere economic, a evoluat foarte bine sau, mă rog, zonele din Transilvania şi Banat. Problemele pentru care va trebui să avem viziune şi proiecte în viitor, pentru a echilibra dezvoltarea, sunt mai ales în zona de est a României şi în zona de sud. Eu nu cred că astfel de abordări locale sunt soluţii pentru dezvoltarea României. Eu cred că dimpotrivă, trebuie să găsim modalităţi, şi pe partea de infrastrucutră, dar şi pe alte domenii în care să legăm cât mai mult regiunile din România şi nu să le izolăm", a afirmat premierul, potrivit agerpres.ro

UDMR a afişat mai multe bannere în oraşe din Ardeal cu mesaje precum "Salvăm Clujul. De Bucureşti" sau "Salvăm Oradea. De Bucureşti".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.