Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloş mută DECISIV: Anunţul făcut de fostul premier

facebook.com
Dacian Ciolos

La două luni după ce şi-a înregistrat oficial Asociaţia Platforma România 100, fostul premier Dacian Cioloş anunţă că este gata să se implice din nou în politica din România şi invită românii să se înscrie în organizaţia sa.

"Pentru a schimba România este nevoie de o implicare cetățenească activă, masivă, de participarea cu resurse și voință a cât mai multor oameni care împărtășesc aceleași principii și care contribuie împreună la valorile și bunăstarea comunității. Credința mea este că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Începe cu puterea, coeziunea și energia echipelor. Ca societate, sunt sigur că am depășit etapa încolonării în spatele unui lider care să fie urmat necondiționat. În ultimele luni am primit mii de mesaje în care ne-ați cerut o implicare activă în viaţa publică și politică din România. V-am spus că facem lucrurile... ardelenește, le facem temeinic și, mai ales, lucrăm în echipă. Azi, mai facem un pas: vă invităm să vă înscrieți în Platforma România 100 - o mișcare cetățenească, dinamică, deschisă, un proiect pe termen lung, care va aduna și pune în valoare energiile pozitive ale țării. Vă invit să veniți alături de noi, să vă alăturați echipei Platformei Romania 100. Vă invit să schimbăm România. Împreună!", scrie Cioloş pe Facebook.

Vezi şi: Dosarul care a zguduit Justiţia în 2016, 'uitat' în sertarele DNA

Într-un comunicat pe site-ul asociaţiei, inițiatorii Platformei România 100, între care nouă miniştri, secretari şi consilieri de stat din fostul guvern tehnocrat, dar şi oameni de afaceri şi specialişti în politici publice, anunţă că lansează astăzi înscrierile în Platforma România 100.

Printre cei mai cunoscuţi membri ai asociaţiei se află Vlad Voiculescu, Dragoș Pîslaru, Dragoș Tudorache şi Alin Mituța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.