Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolos taie sperantele TVR

tvr

Premierul Dacian Ciolos taie sperantele TVR. Acesta a spus ca stergerea datoriilor TVR in primul rand nu ar rezolva problema televiziunii pentru ca ar aparea noi datorii, si in al doilea rand pentru ca nu este posibila.

"Stergerea datoriilor nu ar rezolva problema si nu este posibila pentru ca ar fi considerata ajutor de stat. E o problema legal-juridica. Aceasta stergere a datoriilor ar trebui sa vedem daca ofera posibilitatea relansarii activitatii TVR, dar e nevoie si de decizii politice in acest sens", a spus Ciolos.

Ciolos a subliniat ca este nevoie de solutii pe termen scurt ca TVR sa nu intre in incapacitate de plata, dar si de solutii pe termen lung, care ar trebui adoptate chiar si in acest ultim an de mandat al actualului Parlament.

"Asa cum am supus-o in ultima interventie din Senat, am spus ca Guvernul este deschis la o discutie cu Parlamentul. In masura in care Guvernul poate sa contribuie la gasirea unei solutii, este si in interesul nostru. Un serviciu public atractiv si performant ar fi un castig pentru societate. Deciziile au tot fost amanate si s-a ajuns la o situatie disperata. Suntem intr-un moment in care deciziile vor trebui luate pe termen scurt ca lucrurile sa poata fi tinute in mana acolo. Parlamentul ar trebui sa isi asume niste decizii si pe termen lung, chiar daca este in ultimul an de mandat", a mai spus Ciolos.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.