Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Marica vrea să-i ia locul lui Răzvan Burleanu la FRF

enational.ro
marica

Ciprian Marica este tot mai aproape să candideze la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal. Fostul atacant al naţionalei spune că este interesat de o participare la alegerile care vor avea loc în primăvara anului 2018, dar nu şi-a anunţat până acum oficial candidatura.

Ciprian Marica este interesat să-i ia locul lui Răzvan Burleanu la șefia Federației Române de Fotbal și pare gata să intre în lupta pentru fotoliul de la Casa Fotbalului. "N-am luat o hotărâre în momentul acesta, dar sigur că discut și că mă interesează o astfel de variantă. Doar dacă nu iubești fotbalul poți sta deoparte. Cred că putem adopta multe lucruri care se fac afară și care funcționează. Trebuie doar să ai o echipă competentă, pentru că în România nu putem vorbi de experiență, ci de competență. Avem nevoie de oameni competenți”, a spus Ciprian Marica la Digi Sport.

Până acum, în afară de Răzvan Burleanu, care mai vrea un mandat, singurul care și-a anunțat oficial candidatura la alegerile care vor avea loc în martie 2018 este Victoraș Iacob, dar Florin Prunea și Cristi Balaj sunt şi ei interesaţi de post.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.