Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circul se transformă în centru de vaccinare. Nicuşor Dan anunţă închiderea spitalului modular Pipera, din lipsă de pacienţi cu COVID-19/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan declaratii

În trei spitale din București și parțial în Circul Metropolitan vor fi 30 de centre de vaccinare, a anunțat, joi, primarul Capitalei, Nicușor Dan. De asemenea, edilul a anunțat că a închis spitalul modular de la Pipera.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, într-o conferință de presă, că în faza a adoua a vaccinării, Primăria Capitalei participă cu trei spitale și se va schimba parțial destinația Circului Metropolitan pentru a deservi centrelor de vaccinare.

„Am avut cinci spitale care au participat la faza întâi, care s-a încheiat. Dintre acestea trei au rămas în faza a doua și, pentru că trebuie să predăm la un moment dat Arena Națională, pentru Campionatul European - nu am putut să continuăm acolo - în ședința de Consiliul care va avea loc luni o să schimbăm destinația parțială a Circului Metropolitan și acolo va fi din partea Primăriei Capitalei locație pentru vaccinare. În total cele trei spitale și circul Metropolitan vor avea 30 de centre de vaccinare”, a anunțat Nicușor Dan.

De asemenea, edilul a mai spus că spitalul modular de la Pipera va fi închis, pentru că numărul de bolnavi cu COVID-19 a scăzut.

„Vom închide spitalul modular de la Pipera, întrucât numărul de persoane care au nevoie de îngrijire pentru coronavirus a scăzut și nu se mai justifică cheltuielile pe care le facem acolo. În mod evident, în situația nefericită în care numărul de persoane va crește - sperăm să nu ajungem acolo - îl putem refuncționaliza”, a mai spus Dan.

Nicușor Dan a prelungit contractele de management ale directorilor de spitale din Capitală cu 3 luni, urmând să fie organizate concursuri în jurul datei de 15 iunie pentru toți managerii celor 19 județe spitale din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.