Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţia rutieră va fi închisă pe Transalpina începând de luni seară

Transalpina

Circulaţia rutieră va fi închisă, luni, începând cu ora 18.00, pe Transalpina (DN 67C), între Rânca şi Obârşia Lotrului, în condiţiile avertizărilor meteorologice privind căderi de zăpadă şi viscol.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Transalpina va fi închisă între kilometrii 34+500 – 59+800, pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a avertizărilor emise de Administraţia Naţională de Meteorologie. ANM a emis încă de duminică avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa şi cod galben de vânt şi ploi pentru Oltenia, mare parte a Munteniei, inclusiv în Bucureşti, şi local în Transilvania începând de luni, precizând şi că temperaturile vor scădea de la o zi la alta, astfel încât la mijlocul săptămânii vremea va deveni rece în toată ţara.

Meteorologii anunţă ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului la munte începând de luni de la ora 10.00 şi până marţi la ora 23. Totodată, pe acest fond, meteorologii anunţă că temperaturile vor scădea de la o zi la alta, astfel încât la mijlocul săptămânii vremea va deveni rece în toată ţara, iar la munte, la altitudini mari, trecător vor fi precipitaţii mixte. Codul portocaliu de ploi abundente va fi instituit din 23 octombrie, ora 12:00 şi va fi valabil până în 24 octombrie, ora 18:00, afectând zona deluroasă şi montană a judeţelor Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa, unde cantităţile de apă vor depăşi pe arii extinse 50...60 l/mp şi izolat 80 l/mp, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.