Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

City Insurance iese cu bine din procedura de redresare

City Insurance
city insurance

Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară  (ASF) a decis scoaterea de sub procedura de redresare a  Societății de Asigurare Reasigurare City Insurance S.A.

S-a ținut cont de restabilirea situației financiare a asigurătorului la data de 31 martie 2017, de verificările efectuate de către direcțiile de specialitate și de acordarea de către acționarul principal existent a unui împrumut subordonat, în numerar, de 50 milioane de euro, arată un comunicat oficial al  ASF.

RĂZBOI total în DNA: Kovesi cere verificarea procurorului MAZILIT, Iorga Moraru

Autoritatea a mai stabilit în sarcina conducerii asigurătorului punerea în aplicare a unui set de măsuri, pentru o perioadă de 6 luni de la data primirii deciziei, prin care Autoritatea va monitoriza modalitatea de instrumentare a dosarelor de daună RCA, precum și politica de investiții a societății.

Știrea este o veste bună pentru piața asigurărilor din România. City Insurance a acționat ca un concurent local la adresa marilor companii internaționale. Concurența a ținut prețurile jos pentru cetățeni și a dus la diversificarea produselor existente pe piață.

Ridicând procedura de redresare, ASF întărește, astfel, piața și, poate, face un pas înainte spre menținerea RCA la un nivel rezonabil, după scandalurile privind prețul ridicat al acestui tip de asigurări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.