Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu dă de pământ cu Cristian Tudor Popescu, după ce acesta a cerut expulzarea românilor care refuză vaccinarea obligatorie: Așa a început și Adolf

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, îl atacă pe Cristian Tudor Popescu, după ce acesta s-a luat de românii care refuză vaccinarea, despre care a spus că ar trebui expulzați.

"Cătușele, pe lângă un instrument de tortură, cum sunt prezentate acum – ele nu fac niciun rău, îți blochează mâinile. Ești în stare de arest, cu ceva trebuie să marchezi acest lucru. Ele sunt un semn al unei hotărâri a unei instanțe.

Dacă am da o lege să fie expulzaţi din ţară toţi cei care nu vor să fie vaccinaţi?

Așa a început și Adolf în Germania, Cristi. Întâi i-a însemnat pe evrei. După aia i-a expluzat: AUschwitz, Birkenau, pe unde a găsit spații de cazare și de exterminare. Ești pe drumul cel bun, Crucișătorule! Pe când intrarea în politică? Ai putea închega o mișcare a oamenilor puri...", a scris Victor Ciutacu, pe Facoobok.

Decizie de maximă siguranță - Primul meci din Liga 1 care se va disputa fără spectatori pe Arena Națională! Fanii își vor primi banii înapoi

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a atacat dur, zilele trecute, pe cei care refuză să se vaccineze și susține că ar trebui să existe o lege care să-i expulzeze.

„Un cetăţean al acestei ţări are dreptul de a infecta premeditat un alt cetăţean? N-are! Faci puşcărie. Aceşti inşi care nu-şi fac vaccinul nu au libertatea de alegere. Nu e vorba de el. Ei gândesc aşa: «nu-mi pasă, sunt immun, mănânc vitamine şi din moşi strămoşi, de la poporul lui Decebal, am carne bună pe mine şi nu mă îmbolnăvesc». Dacă vrei să mori, n-ai decât! Problema e că omori pe alţii, stimaţi domni şi stimate doamne care refuzaţi vaccinul. Nu aveţi libertatea de a infecta pe alţii.

Dacă am da o lege să fie expulzaţi din ţară toţi cei care nu vor să fie vaccinaţi? Ştiţi că dacă mergeţi într-o ţară şi nu ai anumite vaccinuri poţi să zaci în aeroport nu-ţi dă drumul în ţara respectivă? Nu eşti liber să faci ceea ce dăunează grav celor din jurul tău. Libertatea înseamnă să faci ce vrei, asta le-a intrat în cap oamenilor după '90. Nu, nu faci ce vrei, decât dacă stai într-o peşteră în vârful munţilor. Câtă vreme trăieşti în societate, legea nu îţi dă dreptul să faci ce vrei nici măcar cu tine”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.