Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu, dezvăluiri BOMBĂ despre Tudor Chirilă. Cine îl finanţează pe celebrul cântăreţ

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a lansat un atac la adresa solistului Tudor Chirilă şi susţine că "idolul tinerei generații cântă pe cașcaval de la buget".

"Deci apărătorul banilor publici se dedulcește hulpav la taxele și impozitele ploieștenilor? Deduc că, dacă plata-i făcută de administrația liberală, e pe chibzuială, nu pe risipă. Iar ai lu' Dragnea, inadaptatul de el, în loc să priceapă pe cine să plătească pentru un pic de liniște în Piața Victoriei, cheamă ansambluri populare la zilele Teleormanului. Alo, influencerilor social media, băgați și voi în contractele alea de consultanță pe care vă luați șpăgile de la orânduire cu aerul că munciți și sunteți apreciați de mulțimi câte o clauză că nu puteți scoate fraierii la scandal în serile în care idolul tinerei generații cântă pe cașcaval de la buget!", a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: CCR: Kovesi POATE FI audiată în comisia Parlamentară. Care este MOTIVAREA judecătorilor

Jurnalistul face referire la atacul lansat de Mugur Ciuvică şi Grupul de Investigaţii Politice (GIP), potrivit căruia solistul Tudor Chirilă a susținut recent, la Ploieşti, un concert pe bani publici, iar a doua zi a protestat împotriva modului în care sunt cheltuiți banii publici.

Citeşte şi: Fost ministru al Economiei, mişcare de ULTIMĂ ORĂ: construieşte BLOCURI în locul unei foste fabrici în centrul Capitalei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.