Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu, reacţie la amenda CNA: 'Îmi mențin, susțin și întăresc public afirmațiile'

ciutacu

CNA a amendat, joi, cu 7.000 de lei, România TV, din cauză că în emisiunea "Breaking News", difuzată pe 21 aprilie, jurnalistul Victor Ciutacu a spus că Marie Jeanne Ion şi Sorin Mişcoci "au fost cel puţin copărtaşi" la evenimentele legate de răpirea celor trei ziarişti români în Irak.

Vezi şi: România TV, amendată din cauza lui Victor Ciutacu

Jurnalistul reacţionează vehement şi afirmă că este amendat pentru delict de opinie. Ciutacu are un mesaj şi pentru Marie Jeanne Ion, cea care a depus plângerea la CNA.

"Nu ți-o ajunge ție, Marijano, iar funia la par, să vii și să pisicești pe la ușa mea? Și nu ești singura din povestea asta de doi bani în care, cel mai bine pentru voi, ar fi să se tacă, nu să se vorbească. Altfel, îmi mențin, susțin și întăresc public afirmațiile, dacă tot am ajuns să provoc amenzi pentru delict de opinie...

P.S. Măcar Mișcoci a avut bunul simț să mă sune și să-mi propună ca, la o cafea, să-mi răspundă la orice întrebare

P.S. 2 Când deontologii de la CNA, cu nimic mai prejos ăia împinși de PSD la o sinecură decât băsiștii consacrați, or să ajungă să legifereze obligativitatea opiniilor unanime și favorabile impostorilor, să mă anunțe cineva, să plec dracului din meseria asta!

P.S. 3 Acum am citit cu mai multă atenție mizeria. Cel mai haios, că nici de tragism nu-s buni, e că înverșunații de serviciu sunt niște foști lucrători prin presă. Ceea ce spune mult despre tangențele lor cu profesia", afirmă Victor Ciutacu, într-un mesaj transmis redacţiei stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.