Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clipe de coșmar! Scriitor român, bătut de țigani la Bruxelles: 'Tânjeau la sacul meu cu computerul'

dailyps.com
bataie

Scriitor român, clipe de coșmar la Bruxelles! Dan Alexe, autor al bestseller-ului „Dacopatia și alte rătăciri românești”, s-a batut cu un grup de țigani în Bruxelles pentru a-și apăra bunurile. „România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume”, subliniază Alexe.

Agenția care a anticipat victoria lui Iohannis în 2014, predicții pentru prezidențialele din 2019

„Silent movie…

În București poți să te pupi noaptea cu iubita în Cișmigiu, fără teama de a fi agresat. În Bruxelles o să fiți violați amândoi. România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume. Romania se apropie de nivelul zero al omorurilor comise cu arme de foc.

Tocmai am aflat, participând la montajul sonor al unui film, că cel mai bun sunet pentru un pumn în față, la cinema, este să înregistrezi plesnind, într-o odaie rece, un biftec crud izbit pe o masă de lemn. Profesioniștii spun că doar aia sună ca un pumn în față.

Acum, uitați cum e, totul e doar un efect sonor. Un pumn în față de fapt nu sună a nimic. M-am bătut cu niște țigani la miezul nopții în Bruxelles acum câteva nopți. Tânjeau la sacul meu cu computerul. Pe unul l-am mușcat de față. Am salvat computerul, în care scriu acum. Țiganii au fugit. M-am bătut urât. Să nu uităm că puteam fi în metroul Maelbeek anul trecut când s-au aruncat ăia în aer. Între timp, mi s-a propus să joc în Rocky 11, sau la ce episod s-a ajuns.”, scrie Alexe, pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.