Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clona din Craiova a bătut echipa care a umilit Steaua / VIDEO

csu craiova

CSU Craiova a câștigat categoric meciul cu FC Voluntari, 3-0, în prima etapă din play-off. Meciul a început foarte spectaculos, iar în primele minute, CSU a avut două ocazii mari, iar FC Voluntari a avut o bară, după șutul lui Alcenat.

În minutul 29, Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 29, după un șut perfect, de la 25 de metri, la care Balauru nu a avut nicio șansă.

Meciul s-a rupt în șapte minute, după ce FC Volutantari a rămas în 9 oameni. Filipov a primit cartonașul roșu în minutul 38, după un fault dur, iar în minutul 43, Alcenat a văzut al doilea cartonaș galben și a părăsit terenul.

În a doua repriză, FC Voluntari nu a putut rezista, iar CSU a marcat de două ori. Andrei Ivan a făcut dubla în minutul 50, cu un șut de la zece metri, iar în minutul 67, Rocha a stabilit scorul final după un șut din 13 metri.

Vezi golurile AICI

După această victorie, CSU Craiova se află pe locul 1 în play-out, cu 19 puncte, la egalitate cu CSMS Iași. FC Voluntari se menține pe locul 6 în play-out și a suferit prima înfrângere din 2016, scrie gsp.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.