Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, atacată din cauza Catedralei Neamului

mircea gainusa

Partidul Forța Națională a criticat-o astăzi pe Armand Clotilde pentru opoziția acesteia la Catedrala Neamului. ”Catedrala Mântuirii Neamului nu are nevoie de referendum, are acordul majorității românilor”, spune secretarul general al Forței Naționale, Mircea Găinușă.

”Propunerea Clotildei Armand și a USB de organizare a unui referendum local pentru Catedrala Mântuirii Neamului și refuzul de a-i acorda susținerea necesară reprezintă o încercare de discreditare a Ortodoxiei, a Bisericii Ortodoxe Române și implicit a națiunii române. Catedrala Mânturii Neamului nu are nevoie de referendum, are acordul majorității românilor, iar cele 3 milioane de semnături ale cetățenilor români pentru modificarea Constituției în vederea respectării valorilor familiei reprezintă o dovadă suficientă în acest sens”, își argumentează Forța Națională poziția.

Decizie MAJORĂ a ÎCCJ în cazul deputatului Nicolae Păun

Mircea Găinușă mai spune că ”nu a auzit-o pe doamna Clotilde să propună referendum referitor la construirea moscheii de la București sau pentru consultarea populației în privința paradelor gay și a altor asemenea evenimente care jignesc tradiția, istoria și valorile poporului român. În schimb, USB a descoperit un inamic în BOR, așadar în națiunea română!”

Doliu în cultură: A murit unul dintre marii pictori contemporani români

Potrivit Forței Naționale, ”Catedrala Mântuirii Neamului nu este subiect de dispute politice pentru că reprezintă un simbol național în jurul căruia trebuie să ne adunăm toți cu credință și evlavie. Cei care încearcă să se promoveze politic atacând credința poporului român greșesc grav pentru că devin inamicii ființei neamului românesc și a filonului credinței care a păstrat poporul român unit de-a lungul secolelor”.

În final, atacul la USB este neiertător: ”promovând o agendă anti-națională, doamna Clotilde Armand dovedește încă o dată că USB ascultă de comenzi din afara țării și că are ca scop distrugerea poporului român”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.