Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand în Piața Universității. Cum comentează prezența a sute de oameni

clotilde armand

Comunitatea "Corupţia ucide", apărută după incendiul din Colectiv, a organizat sâmbătă un protest, în Piaţa Universităţii, pentru renumărarea voturilor în sectorul 1, după ce cererea USB pentru renumărarea voturilor în 18 secţii a fost respinsă de Biroul Electoral.s

În jurul orei 16:00, candidatul USB pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, și-a făcut apariția în piață și a stat de vorbă cu oamenii, informează Antena3.

PROTESTE în Capitală, după alegeri: vedetele din Piața Universității

Clotilde Armand a explicat că este fericită de numărul mare de participanți la eveniment.

“Sunt tristă că am pierdut ieri, dar sunt fericită că e atâta lume aici. Și eu, ca voi, sunt aici pentru democrație, pentru transparență și vă mulțumesc că sunteți aici, pentru că avem aceeași cauză.”

Armand a explicat că a cerut un lucru elementar, renumărarea voturilor și că ea și partidul pe care îl reprezintă își doresc reprezentativitate.

“Procesul, din câte am înțeles eu, s-a încheiat, din punct de vedere al Biroului Electoral. Noi ne-am dus la judecătorie, pentru a spune că atunci când copiii noștri învață matematică, li se spune să învețe de două ori și sunt destule motive să cerem verificare. Noi considerăm că și o simplă cerere de la un cetățean este suficientă, dar pare că nu este. Noi vrem reprezentativitate. Ce s-a încercat în trecut, de alți cetățeni, a arătat că situația mea este exact ce trebuie pentru acest lucru. Nu se va aplica retroactiv, de acord, dar este o fereastră de oportunitate. Trebuia un candidat plasat pe locul 2. În spiritul lucrurilor de acum, am sesizat această oportunitate.”

„Biroul Electoral, format politic, a refuzat să ne întâmpine. Biroul Electoral de sector este constituit politic și au această posibilitate, legală, să ne refuze. Și atunci ne-am dus la judecător. O să vedem ce va spune judecătorul, dar vă dați seama că procesul s-a încheiat. Dar ce încercăm noi acum este să lucrăm pentru viitor, ca să nu se mai întâmple pe viitor.”

Întrebată cum comentează prezența a sute de oameni în Piață, pentru cauza ei, Clotilde Armand a declarat:

“Ei nu sunt alături de mine, eu sunt alături de ei, suntem toți aici pentru același lucru.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.